Korku Takvimi
3,7

Ayşe Gümüş
Ayşe Gümüş

16 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Az önceki fake üyleliklerle yapılmış 1 yıldızları (yeni açılmış üyeliklerle filminizi kötüleyen kişileri görünce üzüldüm bende yazma gereği duydum. cesaret edip böyle bir film yapmak kolay değil. emek vermeden eline kamera alan kendini yönetmen zannedenlerin film adı altında saçma filmleri bize sunarken sizi kötülemeleri çok normal çünkü bu işe yıllarınızı verdiniz ve kaliteniz ortada kıskanılmanız normal takılmayın. Karalama yapacakları harcadıkları zamanda eğitim falan alsalar en azından film yapmaya çalışırlar. Eleştirime gelince

Bende sizi önceki filminizden beri takip ediyorum. Gayet güzel işler yapıyorsunuz. Hafta sonu işim olduğu için filmi bugün izleme fırsatı bulabildim. Kulyas ta güzel filmi ama bu film çok farklı olmuş. cin olmadan bu şekilde bir senaryo işleyişi ters köşeler harika duygular hissettim. Filmin olumsuz yanlarıda vardı tabi o yüzden 4.5 yıldız verdim. umarım yapıcı eleştiri olarak alırsınız. Türkiye standartlarında çok yüksek kalitede bir film ama daha iyi işler yapabileceğinizi düşündüğüm için yazıyorum. İlk yarı biraz durağandı, son sahnede arka arkaya 2 duygusal sahne fazla olmuş. duygusal sahnelerde de 1 tanesini azaltabilirdiniz. Haricinde herşey mükemmeldi. 4.5 yıldız dünya standartları açısından verdiğim bir yıldız yanlış anlamayın. Türk korku filmlerine göre yıldızlarsam 10 falan olurdu. umarım o sorunlarıda çözersiniz. Aldığınız ödülleri sonuna kadar haketmişsiniz. demekki onlarıda çözseniz 4 değil 10 ödül alırmışsınız. darısı diğer filmlerinize. tebrikler
Serap Kaplan
Serap Kaplan

20 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
İlk kez bir filme yorum yapmak için üye oluyorum. Açıkçası film beklentilerimin biraz üzerinde kalsada başındaki durağanlık nedeniyle 4 yıldız verdim. cinsiz bir film olması ve emekleriniz için teşekkürler.
bilinmeyen kisi
bilinmeyen kisi

13 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Filmin konusu cok guzeldi ama ses cok fazlaydi cok gerilim yerleri oldugundan hep korkunc eglenceli oluo ama korku aninda ses patlio kulagim cinladi artik kulagimi kapatarak izledim onun disinda film harika..
Ata Öztürk
Ata Öztürk

20 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Türkiye standartlarının çok üstünde ama bir Hollywood yapımı değil o yüzden 5 üzerindne 4 verdim. Amerikalıları örnek alıp sizde 50 milyon dolar harcayıp daha kaliteli korku yaptığınızda 5 yıldız vericem ama bu daha önce tr sinemasında harcanmamış bir para zor gözüküyor. başarılar dilerim kalitenizi bu şartlarda korumanız dileğiyle