Bu film yapılabilecek en kötü filmlerden biriydi kadının yaptığı hareketler adamın gösterdiği davranışlar zaten ne kadar saçma bir yapıt olduğunu belirtmiştir
Arkadaş bu ne biçim dram yazık oldu 2.5 saat vaktime. Hiçbir duygu yok. Erdal bey dışında 1 gram oyunculuk yok. Sahneye çıktığı bölümde vücut dili pop şarkıcısı gibi. Sahneler arası kopuk geçişler rezalet. Başrol bergeni herşeye hemen kanan saçma çocuk gibi bir karaktere dönüştürmüş. Film yapmayın demiyorum size hobi olarak yine yapın. Beklentiyi karşılayamayan bir yapım maalesef
zaman kaybı sürü psikolojisine kapılıp beklentimi yüksek tutup gittim hiçde anlatılan gibi muhteşem bir şey değildi ve bende hiç etki bırakmadı anlatım tarzları kötüydü normalde anlatılan Bergen in hayatıyla farklılıklar vardı ben sevmedimde beğenmedim de film iBergen’in hikâyesini bildiğim için ağlama ihtimalimden emin olarak, yanıma mendil alarak gittim sinema salonuna. Ama hiç gözlerim dolmadı, ruhunda bir eksiklik, senaryoda kopukluklar vardı
Sadece cok merak ettiğim için gittim Harcanan zamana ve paraya yazık O kadar basit işlenmiski konu oyunculuk sıfır Cok basitti roller kimse rolünün hakkını verememiş Erdal Beşikçioğlu hariç
Bergen gerçekten sıkıntı yı yaşamış. Ama flim çok kötü. Pişman oldum gttiğime tavsiye etmem. Yapmacık hareketler, zaman geçişleri çok kötü. Bence bergen müziği dinleseniz daha iyi.
Ben bu filmi hic begenemedim sanki hic rahmetli bergenin hayatini arastirmamislarda kafalarina göre kurgu senaryo yazmislar ben bir gaziantepli olarak cok üzüldüm bergenin sesini ve onun sarkilarini beyazperde görmek isterdim ama hayal kirikligina ugradim ben farah zeynep dinlemeye gitmedim kul duvasi ve acilarin kadini bu sarkilari yoktu filmin enson sahnesinde bergen kendi sesi vardi ayip ja rahmetli. Bergen saygisislik bu Flash tv oyunculuk var bu filmde bir gram düygü yoktur her sahnesi hizli ve öfkeli 1 gibi Cabuk cocuklukdan ergenliye genc kizliga berbat bir film Bosuna 2.5 saat bakmayin zamanisa yazik Ben bergen filmini baska bir yônetmen yapsin derim sevgiler sayglar rahmetli bergen icin
Ablamın gözüne bant yapıştırıp evde ağlatsaydım daha çok etkilenirdim bu nasıl kötü bir filmdir nasıl kötü oyunculuk Müslüm’den daha çok Müslüm olan timurçin esenden biraz örnek alsaydınız ama kötü adamı oynayan iyiydi
Hiç beğenmedim film ruhu yoktu bergenin hayatı gerçekten acı dolu ama bu şekilde de sıkıcı heyecansız dümdüz film çekilmez ilk defa bir filimde yarıda bırakmak istedim boşa giden 140 dakika