Bergen

Sibellgungorr89
Sibellgungorr89

12 Mart 2022 tarihinde eklendi
Ne hayellerle gittim hayal kırıklığıyla döndüm iyi bir bergen hayranı olarak tamamiyle vasattı bazı olay ve olgular değiştirilmiş sahneler durağandı akıcı değil kostum benzetme ok ama bir sanatçıya saygı filmi yapılıyorsa sesi ve yaşananlar tüm çıplaklığıyla anlatılmalı v kullanılmalıydı merhumda olsa icra ettirmeliydiler sanatını tanınmasında vesile olan sen affetsen ben affetmem sarkısı sahnede o söylenmeliydi sadece bitişte arka fonda geçiştirilmiş yazık olmuş dev isme beni tatmin etmedi beklentimin altında.. Filmden çıkan bnm gibi tüm izleyiciler abartılmış tam bir fiyasko diyorlardı bnm gibi..
Emelademkabar
Emelademkabar

11 Mart 2022 tarihinde eklendi
Kendi şahsi fikrim filmi hiç ama hiç beğenmedim.birazcik Bergene saygı olsaydı bu kadar kötü yansitilmazdi .Çok acı çekmiş bir kadın ve bizim sahnelerinde aglamamiz gerekirdi çok duygusal biri olmama rağmen tek bir sahnede bile ağlamadigim gibi yan koltuklardan gülme sesleri geliyordu.Film çok parça parça olmuş konudan konuya atlıyor ve hiçbir bütünlük yok,duygu yok tam filmin içine girecekken kopup bambaşka yerlere gidiyor etkileyici değil yani .bergenin şarkılarını okurken orjinal ses yok ve asılkafa sarkilarini söylemiyor. Şarkıları okurken duygu yok,kopukluk var.Bumu Bergen yani.hangi birini söyleyim buraya sığmaz .Beklentimin çok çok asagisinda bir filmdi.Yinede emeği geçen herkese teşekkürler
Yakup Aktemur
Yakup Aktemur

10 Mart 2022 tarihinde eklendi
Çok abartılmış beğenmedim. Daha Akıcı ve sürükleyici olabilirdi. Bir sürü mantık hatası var Müslüm ile karşılaştırılamaz
Gamze Nur
Gamze Nur

10 Mart 2022 tarihinde eklendi
Farah yerine daha iyi bir oyuncu bulabilirdiniz ve bergenin şarkıları daha çok olmalıydı. Bergenin sesi ruhu hiçbirşeyi yoktu filmde.
Cansu İsbir
Cansu İsbir

6 Mart 2022 tarihinde eklendi
Sahneler senaryo ve oyuncular birbirinden o kadar kopuktu ki filme konstantre dahi olamadım. Bergen'in yaşam öyküsü bu kadar kötü bir filmi haketmiyordu. Film çok daha içten samimi ve etkileyici çekilmeliydi. Özellikle kadınlara yönelik şiddetin anlatıldığı bu tarz yapımlarda daha özverili ve başarılı bir anlatımın olması gerekirdi. Özetle film BERBAT tı.
Filiz Doğan
Filiz Doğan

4 Mart 2022 tarihinde eklendi
Bu kadar kotu film olur mu arkasim ne hayallerle gittim ne zamandan beri bergeni bekliyodum bı türlü cikamamisti berbatt yazık eettiler Bergeni ne güzel film beklerken dilbaray 7 koğuş Müslüm baba bunları kim yazdıysa adamlar yaşattılar biraz etrafa bakın hiç olmazsa