Stellar Smith
18 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların defalarca paramı çaldığı Yeni Dünya Düzeni İlluminati'ye nasıl katıldığımın tanıklığıdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım. Kullandığım kayıt yöntemini önerdi ve başlamam için büyük üye üyeliğini ödedim. Böylece Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak kabul edildim ve çevrimiçi kabul ritüelimden hemen sonra banka hesabıma ABD doları yatırıldı. Ayrıca aylık ABD doları kazanacağım. Çok mutluyum! Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzenine katılmak istiyorsanız, dolandırıcıların size katılmanıza yardımcı olmak adına paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile illuminatiofficial565@ e-posta adresi veya +447918641801 WhatsApp aracılığıyla iletişime geçin.
Bence film çok güzel bazı yorumlarda ki gibi o kadar vasat değil.bergenin hayatıyla ilgili çocukluk okul çağı sahne yaşamı ve katiliyle tanisma dönemi olarak izleyebilirsiniz.ilk başlarda biraz belki sikilsanizda 2.part gayet akiciydi özellikle annesinin bergenin mezarına gelip sarilmasi ben oyuncuları tebrik ediyorum.BU FİLME FARAHTAN BASKASİ OLSA BİLE YİNE KENDİ SESİYLE SARKİ SOYLERİRLERDİ.BENCE FARAH HARİKA OLMUS TİLBE SARAN ERDAL BESİKCİOGLU DANSÖZ Ü OYNAYAN KADIN FİLM VE OYUNCULAR HARİKAYDI.TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR.KOTU DEGİL.BEGENMEYEN ARKADASLARİ ANLAMİYORUM NE GORMEYİ BEKLEDİNİZ KAN KEZZAPMİ FİLM COK GUZEL ARKADASLAR GİDİN.
Herkes başımıza bir yönetmen,senarist,şarkıcı kesildi mübarek.İnsanlar ancak oturduğu yerden eleştirmeyi biliyor.Ben Bergen'i küçüklüğümden beri çok severim ve dinlerim.Herkesin emeğine sağlık.
tek kelimeyle harika yapım... O yüzüne kezzap dökme sahnesinde tüylerim diken diken oldu bee. Bu kız gerçekten her karakterin hakkını veriyor oyunculuğu efsane.
Gayet güzel bir film ortaya çıkmış, birdaki olumsuz yorumları görünce biraz on yargılı gittim,fakat çok ama çok güzeldi . Oyunculuklar konu harikaydı Allah rahmet eylesin koca bir hayat zaten 2 saatte sigdirilamazdi...Ona rağmen çok güzel anlatılmış.Meger nekadar da başaralı biriymiş Bergen nurlar icind de uyusun ve artık kadınlar ölmesin
O değilde herkes papağan gibi birbirinin aynısını yazmış. Belliki gelmiş yorumu okumuşlar sonra düşünceleri değişmiş ve ona göre yazmışlar. Öncelikle bağımsız olmayı öğrenmesi gereken çok insan var ben onu anladım. 2. Side film gayet güzeldi duygu aktaramamış felan diyorsunuzda ellerinden geleni yapmışlar o kısım biraz eksik olsada. Film hiç kötü değil aksine çok güzel bir film izlemek isteyenlerede sesleniyorum merakınız varsa bu milletin saçma sapan yorumlarına aldanmayın gidin izleyin beğeneceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Son kısmıda çok fena duygulandırdı beni onuda belirtmek isterim.