Bergen

mustafakıyak
mustafakıyak

17 Ocak 2023 tarihinde eklendi
2022 nin en çok izlenen ve bizimde çok beğendiğimiz filmler arasında oldu emeğinize sağlık teşekkür ediyoruz
Mert H
Mert H

29 Mart 2022 tarihinde eklendi
Film kesinlikle beklentinin çok altında. Filmin maliyetini duyunca da gözlerim yuvalarından çıkacak kadar büyüdü açıkçası. İlk yarısı çok bayan ikinci yarısı da fazla fazla şiddet içeren bir filmdi. Hayatının güzelliklerini de anlatsalardı keşke. Bu kadar kötü başlayan eleştirimi her kadının mutlaka izlemesi gereken bir film olarak bitiriyorum. İzleyin, izletin.
Kenan Gülşen
Kenan Gülşen

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
Güzelll Bergen filmi gerçek hayatan uygulanmış bir filim yani çok güzel.bir filim tavsiye ederim herkese
Suat
Suat

26 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Film bayağı iyiydi, etkili duygular verebiliyordu. Ama Bergen'in gerçek hikayesinin bu kadar acılı zor olması çok kötü. Hele o Abdullah mıydı neyse işte o ..... filmde bile o kadar sinir bozucuydu ki gerçek hayatta Bergen'in yaşadıklarını hayal bile edemiyorum. Filmde geri dönersek Erdal abimiz de Farah Zeynep ablamız da çok çok iyi oyunculuklar yapmışlar.
Irmak Batmaz
Irmak Batmaz

19 Mart 2022 tarihinde eklendi
Filme bayıldım çok ama çok güzeldi aynı zamanda etkisinde kaldım filmin eskiden bergenin şarkılarını madiren dinlerken şimdi sıklıkla dinliyorum bütün oyuncular çok güzel oynadı o duyguyu bize aktardıkları için çok teşekkür ediyorum elinize emeğinize sağlık ancak bence bergenin hayatı çok kısa kesilmiş biraz daha uzatılabilir veya 2. si çekilebilir bergenin hayatı daha acılıydı ve şu hani filmde hayatı fazla abartılmış diyen arkadaşlarımız olmuş onlara şunu demek istiyorum bergenin hayatını bilip bilmeden konuşmayın ben burda hem 2 kitabını okumuşum hemde filmine gitmişim hemde filmde normalde bergenin birinci kocası onlar evliyken bergenin birinci kocası başlasıyla evlenmeye karar vermiş oyüzden boşanmışşar ama bırda böyle anlatılmıyor .. lafın kısası filmi tek kötü yapan şey kısa kesilmesi onun dışında oyunculuk ve film muhteşem
cumaalibilgili
cumaalibilgili

22 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Bergen filmini izlemeye karar vermeden önce özellikle son birkaç haftada yazılan yorumları dikkate almayın. Sanki tamamı aynı klavyeden çıkmışlar gibi Bergen filmini bombardımana tutmuşlar. İnanın bir an için bu yorumların filmin yayından kaldırılması için elinden geleni esirgemeyen Bergen'in katili Halis Serbest tarafından yazdırılmış olabileceğini bile düşündüm ki insanlar filme gitmekten vazgeçsinler ve filmi izlemesinler. Bergen filmini izlemeye karar vermeden önce bu yorumları okumayın ya da okusanız da kararınızı etkilemesin. Bunların yerine mesela bir Atilla Dorsay sinema eleştirisi okuyarak kararınızı verin. https://t24.com.tr/yazarlar/atilla-dorsay/acilarin-kadini-denince-ilk-akla-gelenlerden,
Elif Öncü
Elif Öncü

5 Mart 2022 tarihinde eklendi
Filmin görüntü yönetmenliği konusunda eksiklikler vardı mesela bir konuşma esnasında konuşan kişi aynı sözüne devam ederken oturma şekillerinde değişiklik oluyor, dansöz kadın ayna önünde dururken elbise şekli değişiyor.
Kılık kıyafet bergenin hayatını anlatım şekline değilde herkes o döneme göre lüks giyinmiş olarak gördüm konser alanındaki kişilerde dahil buna.
Filmin konusuna gelince daha arabesk bir hayat daha anlam verici bir beklenti içerisindeyken direk olarak yüzümüze biyografiyi çarpıyor fazla arabesk hayat beklentisi ile gidecek olan varsa dersini alır çıkar sinemadan. Gençlere örf ve adetlerin unutulmaması adına büyükleri dinlemek adına anlam veren bir biyografi olmuş.
Özlem Cevik
Özlem Cevik

18 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Farah'ın oynamasıyla harika bir hayat hikayesi olmuş hem acı hem muhteşem ne yazık ki hayatımız da sevgisi yüzünden böyle cok kadın kadınlarımız var.