Bergen

Furkan Bahçeci
Furkan Bahçeci

25 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Harika bir yapıt olmuş Kraliçemiz Bergen,in gercek hayatını anlatan bir film. Mekan’ı cennet olsun inşallah… filmi 10 defa sinemada takrar tekrar izleyecegim.
Ankarali0606
Ankarali0606

21 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Benim pandemi sonrası gittiğim ilk gittiğim filmdi ben gerçekten beğendim sonra da izledim özellikle oyunculuklar ve müzikler çok iyiydi
Muhammed Ardıç
Muhammed Ardıç

18 Mart 2022 tarihinde eklendi
O değilde herkes papağan gibi birbirinin aynısını yazmış. Belliki gelmiş yorumu okumuşlar sonra düşünceleri değişmiş ve ona göre yazmışlar. Öncelikle bağımsız olmayı öğrenmesi gereken çok insan var ben onu anladım. 2. Side film gayet güzeldi duygu aktaramamış felan diyorsunuzda ellerinden geleni yapmışlar o kısım biraz eksik olsada. Film hiç kötü değil aksine çok güzel bir film izlemek isteyenlerede sesleniyorum merakınız varsa bu milletin saçma sapan yorumlarına aldanmayın gidin izleyin beğeneceğinizden hiç şüpheniz olmasın. Son kısmıda çok fena duygulandırdı beni onuda belirtmek isterim.
Merfa Merfa
Merfa Merfa

19 Mart 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş.Çok duygulandım.Bergen'i küçüklüğümden beri çok severim ve dinlerim.Herkesin eline emeğine sağlık.
elif canik
elif canik

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
Filme kusur bulanlara hiç anlam vermedim daha mı çok kan bekliyordunuz çok güzel çok beğendim filmi emeğinize sağlık
Gözde A.
Gözde A.

6 Mart 2022 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzeldi. Farah Zeynep Abdullah mükemmel bir performans sergilemiş. Nesini beğenmediniz gerçekten anlayamadım. Hele filmin sonunda İstanbul Sözleşmesi’ne yapılan gönderme oldukça anlamlıydı.
F Alpsln
F Alpsln

12 Mart 2022 tarihinde eklendi
Hikayeyi az çok hepimiz biliyorduk ama gerçekten bilmedigimiz bölümler varmis.Sahneler müzikler o zamani yansıtmasi Bergenin müzisyen yönü annesinin çabası kisaca çok güzel bir filmdi.O duygulari bir kadin olarak yaşadım ağlamamak içten degil.Herkesin bu filmi izlemesini tavsiye ediyorum özellikle devlet yetkililerinin bilhassa izlemesini rica ediyorum şu an yurdumuzun bir köşesinde Bergen gibi olan bir sürü kadin var olduguna eminim insallah yasalarimiz degisirde biz Kadinlar rahat bir nefes alıriz
sinema
1 ziyaretçi
8 Ekim 2022 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film bergen ni ilk deva danıdım kezzap dögölme ananı da süper benle baba dün gece izledik
Erkan gökhan Kılıç
Erkan gökhan Kılıç

14 Mart 2022 tarihinde eklendi
Harika seneryi yapım oyunculuk filmin etkisinden çıkamadım daha.gervek hayattan uyarlanmış olması hele bı ayrı gerçeklik katıyor filme
Gülcan Aksoy
Gülcan Aksoy

26 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Bence film çok güzel bazı yorumlarda ki gibi o kadar vasat değil.bergenin hayatıyla ilgili çocukluk okul çağı sahne yaşamı ve katiliyle tanisma dönemi olarak izleyebilirsiniz.ilk başlarda biraz belki sikilsanizda 2.part gayet akiciydi özellikle annesinin bergenin mezarına gelip sarilmasi ben oyuncuları tebrik ediyorum.BU FİLME FARAHTAN BASKASİ OLSA BİLE YİNE KENDİ SESİYLE SARKİ SOYLERİRLERDİ.BENCE FARAH HARİKA OLMUS TİLBE SARAN ERDAL BESİKCİOGLU DANSÖZ Ü OYNAYAN KADIN FİLM VE OYUNCULAR HARİKAYDI.TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR.KOTU DEGİL.BEGENMEYEN ARKADASLARİ ANLAMİYORUM NE GORMEYİ BEKLEDİNİZ KAN KEZZAPMİ FİLM COK GUZEL ARKADASLAR GİDİN.
Ebru DOĞAN
Ebru DOĞAN

13 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
insanı parçalayacak bir hayat hikayesi :( lakin sinirlenmeden izlemek ayrı bir olay. celladına aşık bir kadın :(
Ece Ece
Ece Ece

16 Mart 2022 tarihinde eklendi
Çok güzel, mükemmel bir film..Farah Zeynep Abdullah'ın oyunculuğu muhteşemdi..herkes kesinlikle izlemeli :)
Tugba_yilmaz_16
Tugba_yilmaz_16

15 Mart 2022 tarihinde eklendi
Oyunculuklar gayet başarılı, keyif alarak izledim. Şarkılarda orijinal ses kullanılmamış evet ama beni rahatsız etmedi. Belki en zirveye ulaştığı son dönemlerinin şarkılarında kullanılabilirdi de
ilgi çekici videolar
ilgi çekici videolar

9 Mart 2022 tarihinde eklendi
Bayıldım oyunculuklar mükemmel. 2 saat olduğunu duyunca sıkılıcağımı düşünerek tırsmıştım ama hiç bir saniyesinde sıkılmadım. Efsanesiniz. Oyuncularda. Allah Rahmet Eylesin Bergenim ❤️
Liii
Liii

8 Mart 2022 tarihinde eklendi
Çok duygulu çok anlamlı bir dilm. İnsanın kalbine işliyor her şey. O nasıl bir acı hem bergen hem annesi ayrı ayrı acı içinde hayatlar. Çok üzücü çok. Oyunculuklar ise mükemmel, sinemada herkes ağlıyor…