Bergen

Mert H
Mert H

29 Mart 2022 tarihinde eklendi
Film kesinlikle beklentinin çok altında. Filmin maliyetini duyunca da gözlerim yuvalarından çıkacak kadar büyüdü açıkçası. İlk yarısı çok bayan ikinci yarısı da fazla fazla şiddet içeren bir filmdi. Hayatının güzelliklerini de anlatsalardı keşke. Bu kadar kötü başlayan eleştirimi her kadının mutlaka izlemesi gereken bir film olarak bitiriyorum. İzleyin, izletin.
Ankarali0606
Ankarali0606

21 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Benim pandemi sonrası gittiğim ilk gittiğim filmdi ben gerçekten beğendim sonra da izledim özellikle oyunculuklar ve müzikler çok iyiydi
Muhsin Özcan
Muhsin Özcan

12 Kasım 2022 tarihinde eklendi
film kesinlikle o kadar anlatıldığı gibi süper falan değil çok fazla uzatılmış etkileyici değil film yapmak için reyting kasmak için yapmışlar hiçbir sahnesinde duygu insana geçmiyor geçemiyor maalesef
Samet Yarar
Samet Yarar

7 Mart 2022 tarihinde eklendi
Öncelikle verdiği mesajlar ve içerdiği konusu sebebi ile emeği geçen herkese teşekkürler. Filmi beğenip, beğenmeme konusuna gelince; gerçekten kararsız kaldım. Ve 5 üzerinden 3 verme gereği duydum. Gerçekten beklentimin çok çok altında bir filmdi. Bunun en büyük sebebi filmin çok basit kurgulanması. Şahsen daha başarılı bir kurgu beklerdim. Sahne geçişleri, olması gereken ama olmayan ses efektleri, yarım bırakılan ve gereksiz doldurulan replikler. En önemli yerlerin çok basit bir şekilde geçiştirilmesi... Sanki film yapmak için film yapılmış havası vardı. Bence böyle bir konudan çok daha başarılı bir yapım çıkabilirdi...
Yunusemreozdemir750
Yunusemreozdemir750

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
İzleyemiyorum ben şuan bu flimi nasıl izliyeceğim bir yardımcı olursanız sevinirim
Sadece fragman çıkıyor bana flimin kendisi lazım fragman her yerde var
Nuri Polat
Nuri Polat

15 Mart 2022 tarihinde eklendi
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Berbat seviyede.. Müslüm ile kıyaslanamaz bile............ 2.5 saatlik zaman kaybı
Ali Düzyurt
Ali Düzyurt

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

29 Mart 2022 tarihinde eklendi
Sadece sarkılarını koysalardı 2 de bira verselerdi bence daha makul olurdu boşa geçen 2 saat arkadaşların dediği gibi yarıda kalkıp gidesim geldi o derece
ilknur serbest
ilknur serbest

13 Mart 2022 tarihinde eklendi
Boşa harcanmış 2 buçuk saat, bitse de gitsek dediğim bir film. Kopuk kopuk sahneler, kötü bir kurgu, senaryo deseniz basit ötesi. Ferah ın oyunculuğu özensiz, role çalışılmamış tam olarak Bergen gibi değil kendi gibi oynamış. Televizyon da çıkmasını bekleyin bulaşık yıkarken izlersiniz derim, paranıza da zamanınıza da yazık.
Selçuk Özdemir
Selçuk Özdemir

27 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Çok daha iyi olabilirdi. Hızlı geçişler ve ani duygu değişimleri duyguları hissetmeyi zorlaştırıyor.
Furkan Bahçeci
Furkan Bahçeci

25 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Harika bir yapıt olmuş Kraliçemiz Bergen,in gercek hayatını anlatan bir film. Mekan’ı cennet olsun inşallah… filmi 10 defa sinemada takrar tekrar izleyecegim.
Filiz Akbaba
Filiz Akbaba

4 Mart 2022 tarihinde eklendi
İlk yarıda asla duygu vermiyor ama böyle muhteşem bir hikayenin kötü olması çok mümkün değil ikinci yarı gayet iyiydi beklentimin altında ama vasat değildi izlemeye değer
Filiz Doğan
Filiz Doğan

4 Mart 2022 tarihinde eklendi
Bu kadar kotu film olur mu arkasim ne hayallerle gittim ne zamandan beri bergeni bekliyodum bı türlü cikamamisti berbatt yazık eettiler Bergeni ne güzel film beklerken dilbaray 7 koğuş Müslüm baba bunları kim yazdıysa adamlar yaşattılar biraz etrafa bakın hiç olmazsa
Melek Özer
Melek Özer

5 Mart 2022 tarihinde eklendi
Haberler bu tür akdin cinayetleri ile dolu, Bergen İn hayat hikayesini film yapmak isteyen yapımcılar sanırım Dilberayin hayat hikayesinden bı haberler. Günümüzde kadın cinayetleri maalesef sıradanlaştı halk dövülüp öldürülen kadın hikayelerine zaten çok hakim, bu yüzden bana göre boşuna film yapmışlar bu sıradan hikayeyi. Tavsiyem Dilberayi izlemeyenler muhakkak izlesin. Ölüm yok oluş acıların son bulmuş hali, sonrasında neler olduğu hakkında hiç bir fikrimiz yok. Yaşarken çekilen acılarin film konusu olmasi bizleri daha çok etkilliyor
BAHAR
BAHAR

5 Mart 2022 tarihinde eklendi
KESİNLİKLE OLMAMIŞ KOMEDİ GİBİ OYUNCUNUN HAREKETLERİ BERGEN RUHUNU ÖLDÜRMÜŞ. FİLM YAPMAK İÇİN YAPILMIŞ.ERDAL BEŞİKÇİOĞLU EŞSİZ BİR OYUNCU MUHTEŞEM OYNASA DA FİLM İÇİNDE YAZIK OLMUŞ. ERDAL BEY GİBİ BİR OYUNCUYA O KADAR EMEĞE YAZIK.MUTLAKA ÜNLÜ OYNATILACAK İSE BAŞ KADIN KAREKTER KESİNLİKLE ZEYNEP HANIM OLMAMALIYDI BAŞARILI OLABİLİR SAYGI DUYARIM AMA BU SIFIR OLMUŞ ROL KONUSUNDA.ŞARKILAR TIZ VE ÇOK KÖTÜ.BERGEN HAYRANI OLAN ONUN İLE PISTERLERİ İLE UYUYAN FİLM'İNİ İZLEYEN BİRİ OLARAK VASAT ALTI BULDUM.RİCA EDİYORUM SAYGI DUYUN YORUMUMA BEN DAHA İYİ OYNAR, ŞARKILARINI OKURDUM VE BENZİYORDUM.DENEYİMİM OLMAMASINA RAĞMEN.EMEĞİ GEÇENLERE SAYGILAR AMA BU FİLM OLMAMIŞ.LÜTFEN ELEŞTİRİ DE OLSA SAYGI DUYUNUZ
Cansu İsbir
Cansu İsbir

6 Mart 2022 tarihinde eklendi
Sahneler senaryo ve oyuncular birbirinden o kadar kopuktu ki filme konstantre dahi olamadım. Bergen'in yaşam öyküsü bu kadar kötü bir filmi haketmiyordu. Film çok daha içten samimi ve etkileyici çekilmeliydi. Özellikle kadınlara yönelik şiddetin anlatıldığı bu tarz yapımlarda daha özverili ve başarılı bir anlatımın olması gerekirdi. Özetle film BERBAT tı.