Mert H
1.646 değerlendirmeler
29 Mart 2022 tarihinde eklendi
Film kesinlikle beklentinin çok altında. Filmin maliyetini duyunca da gözlerim yuvalarından çıkacak kadar büyüdü açıkçası. İlk yarısı çok bayan ikinci yarısı da fazla fazla şiddet içeren bir filmdi. Hayatının güzelliklerini de anlatsalardı keşke. Bu kadar kötü başlayan eleştirimi her kadının mutlaka izlemesi gereken bir film olarak bitiriyorum. İzleyin, izletin.
film kesinlikle o kadar anlatıldığı gibi süper falan değil çok fazla uzatılmış etkileyici değil film yapmak için reyting kasmak için yapmışlar hiçbir sahnesinde duygu insana geçmiyor geçemiyor maalesef
Öncelikle verdiği mesajlar ve içerdiği konusu sebebi ile emeği geçen herkese teşekkürler. Filmi beğenip, beğenmeme konusuna gelince; gerçekten kararsız kaldım. Ve 5 üzerinden 3 verme gereği duydum. Gerçekten beklentimin çok çok altında bir filmdi. Bunun en büyük sebebi filmin çok basit kurgulanması. Şahsen daha başarılı bir kurgu beklerdim. Sahne geçişleri, olması gereken ama olmayan ses efektleri, yarım bırakılan ve gereksiz doldurulan replikler. En önemli yerlerin çok basit bir şekilde geçiştirilmesi... Sanki film yapmak için film yapılmış havası vardı. Bence böyle bir konudan çok daha başarılı bir yapım çıkabilirdi...
Bu, 2 yıldan uzun süredir katılmaya çalıştığım ve dolandırıcıların defalarca paramı çaldığı Yeni Dünya Düzeni İlluminati'ye nasıl katıldığımın tanıklığıdır. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix ile çevrimiçi görüşene kadar paramı almaya devam ettiler. Kendisiyle iletişime geçtim ve her şeyi anlattım. Kullandığım kayıt yöntemini önerdi ve başlamam için büyük üye üyeliğini ödedim. Böylece Dünya Düzeni'ne çevrimiçi olarak kabul edildim ve çevrimiçi kabul ritüelimden hemen sonra banka hesabıma ABD doları yatırıldı. Ayrıca aylık ABD doları kazanacağım. Çok mutluyum! Lord Felix'in iyi çalışmalarını yaymaya söz veriyorum. Eğer bugün yeni dünya düzenine katılmak istiyorsanız, dolandırıcıların size katılmanıza yardımcı olmak adına paranızı almasını kabul etmek yerine bugün Lord Felix ile iletişime geçin. Lord Felix ile illuminatiofficial565@ e-posta adresi veya +447918641801 WhatsApp aracılığıyla iletişime geçin.
Filmde çok fazla kopukluk var. Hikaye anlatımı rezalet ötesi. Hadi şimdi şu sahneyi koyalım denilip rastgele konulmuş gibi. spoiler: Kadın dayak yiyor diğer sahnede hemen barışıyor sonra dayak yiyip tekrar barışıyor ve bir anda ünlü oluyor. Sahneleri atlaya atlaya çekmişler, oluşan boşlukları sizin hayal dünyanıza bırakmışlar. Filmden çıktığımda ''ben şimdi ne izledim?'' dediğimi hatırlıyorum. Bergen'in müziklerini dinlemek istiyorsanız başka platformlardan az bir çaba ile dinleyebilirsiniz.
Filmi bugün izleyebildim. Öğretici bir film mi? Evet. Kadın cinayetlerine tepki olarak çekilmiş bir film, bu mesajı da; tanınmış bir kişinin hayatı üzerinden veriyor. Buraya kadar tamam.
Erdal Beşikçioğlu`nun oyunculuğu her zaman ki gibi tadından yenmez, adam oynamıyor, içerisinde yaşıyor. Diyorsunuz ki; gerçek hayatta başına bir olay gelmiş gibi oynuyor.
Eksi tarafları ise; klasik duygusal, bol acıtasyonlu ve müzikleriyle izleyici duygulandırmaya çalışan yapım. İzlenir mi? Evet, izlenir.
Bergen filmini izlemeye karar vermeden önce özellikle son birkaç haftada yazılan yorumları dikkate almayın. Sanki tamamı aynı klavyeden çıkmışlar gibi Bergen filmini bombardımana tutmuşlar. İnanın bir an için bu yorumların filmin yayından kaldırılması için elinden geleni esirgemeyen Bergen'in katili Halis Serbest tarafından yazdırılmış olabileceğini bile düşündüm ki insanlar filme gitmekten vazgeçsinler ve filmi izlemesinler. Bergen filmini izlemeye karar vermeden önce bu yorumları okumayın ya da okusanız da kararınızı etkilemesin. Bunların yerine mesela bir Atilla Dorsay sinema eleştirisi okuyarak kararınızı verin. https://t24.com.tr/yazarlar/atilla-dorsay/acilarin-kadini-denince-ilk-akla-gelenlerden,
beregeni oyanayacak baska kadin bulamadinizmda koskoca türkiyede bu kaltaga oynattiniz degil bergenin tirnagı zeresi bile bu kadinla alakasi yok siktirin izlemem ben bunu
Sadece cok merak ettiğim için gittim Harcanan zamana ve paraya yazık O kadar basit işlenmiski konu oyunculuk sıfır Cok basitti roller kimse rolünün hakkını verememiş Erdal Beşikçioğlu hariç
Boşa harcanmış 2 buçuk saat, bitse de gitsek dediğim bir film. Kopuk kopuk sahneler, kötü bir kurgu, senaryo deseniz basit ötesi. Ferah ın oyunculuğu özensiz, role çalışılmamış tam olarak Bergen gibi değil kendi gibi oynamış. Televizyon da çıkmasını bekleyin bulaşık yıkarken izlersiniz derim, paranıza da zamanınıza da yazık.