Asmoday: Cin'ur Racim
1,9

Aydın Yılmaz
Aydın Yılmaz

20 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Oyunculuk, prodüksiyon yoktu.Gittiğime pişman olduğun bir film.Daha iyi bir iş çıkarılabilirdi.Tavsiye eder miyim ? Etmem,ama genede izleyecek olanlar için keyifli izlemeler diliyorum.
Sude Nur  A.
Sude Nur A.

11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Aşırı kötü abi parama yazık oldu hayatımda izlediğim en kötü filmdi oyunculuk desen yok 10 gün boş duvara baksam daha çok eğlenirdim
İrem İslamoğlu
İrem İslamoğlu

8 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
iğrenç bi film 1.30 saatimi geri verin zaten filmin son yirmi dakikasında olaylar gerçekleşiyo oyunculuk sıfır
Bruh Babe.
Bruh Babe.

9 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Oyunculuk çok kötüydü, ilk 15 dakikasında çıkmayı düşündüm ancak verdiğim paraya yazık olmasın diye sonuna kadar kaldım. Değmedi.
Mustafa Aydın
Mustafa Aydın

15 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Senaryo iyi düşünülsede oyuncuların kötü oynaması yüzünden kötü oldu.Bence herkes film çekmemeli özellikle korku filminde çünkü hiç korkmadım sadece çığlık vardı.
Berk Kılıçaslan
Berk Kılıçaslan

11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
1 yıldızı bile haketmiyor boşuna zaman kaybı arkadaşlar. Oyunculuk yok senaryo boş. Tek kelime ile rezalet
EBUBEKİR Akan
EBUBEKİR Akan

14 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Aslında yapabilecek düzeydeseniz ama yapmamışsınız flaşh tv oyunculuğu olması gereken yerleri çok sona bırakmışsınız şuan olmamış diyorum bidahakine inşallah yinede emeğinize sağlık 