Ortalama puan
3,0
5 Puanlama
5
1 Eleştiri
4
1 Eleştiri
3
0 Eleştiri
2
2 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Güzel başlayan fakat kötü ilerleyen bir film. Gereğinden fazla uzundu, daha kısa sürede daha vurucu bir film olabilirdi.
Filim gayet basarılı,kesinlikle izlenebilir seviyede.Bu hafta izledigim iki korku türk filmelerinden midem bulanmistı,bu iyi oldu.
Film Çok Güzel Saçma Sapan Filmlere Göre Kurursuz denebilir Özellikle Uçak Cihazları o kadar gerçekçi ki Çok Güzel kısaca izlemek isteyen düşünen kişilere tavsiyem KESİNLİKLE izlemeleri
Kadrosunda Lee Byung-hun ve Kang-ho Song gibi usta isimler olsa da senaryo zayıf ve süresi gereksiz uzun. Bilimsel tutarsızlıklar ve abartılı duygusallık sonlara doğru tempoyu iyice düşürüyor. Bunun yanında uçak içindeki kaos atmosferi , savrulma sahneleri ve çaresizlik duygusunun yansıtılması gerilimi fiziksel olarak hissettiriyor. Görselliği hatırına izlenebilir, ortalama bir film.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler