edwar norton deniroyu yıkmış bence filmi biras sıkıcı yapan en büyük iki eksiklik var birisi italyan işindeki gibi aksiyon sahneleri olmaması diğeri de oceans serisindeki gibi eğlenceli olmaması ama onun dışında hırsızlık filmleri adına bi çok şey var, son anda herşeyin farklı cıkması(gerçi bu filmdeki biras basit kaçmış)planlar,şifreler ve en mükemmelide kasayı açama taktitiği.edward norton için izleyin derim.8/10
Filmin finaline yaklaşırken böyle bir film sıradan bitemez bakalım ne olucak diye beklerken ilk şok son sahnesiyle karşılaşıyoruz.Tamda film böle biticek derken seyirciyi asıl dumur eden 2.sürprizde geliyor.Buda benim gibi vurucu sonlu filmleri sevenlerin aklını başından almaya yetiyor. Bu arada Edward Norton resmen oyunculuk dersi vermiş.
bence izlenmesi gerek güzel bir film konusu gayet iyi oyunculuklara zaten laf yook izleyin ve görün ama çok harika bir film diye izlerseniz hayal kırkılığı olur sizin için...
boynuz kulagı geçermişş edwart norton den niro ve marlon brando karşısında bırakın ezilmeyi resmen oyunculuk anlmında geçmiş bu filmde inanılmaz bir ouuncuu filmde harika sonu özeliklee kesinlikle izleyinn
gerçekten kaliteli bir film olmuş. ve oyuncuların ustalıkları da filmi olumlu yönde etkilemiş. ayrıca filmi izlerken gerildiğimiz anlarda oldu, kısacası başarılı bir film.
Mükemmel oyuncuları bir araya getiren, gayet sağlam bir senaryoyla çekilmiş.Çok başarılı bür film bence. Edward Norton çok çok beğendiğim bir aktör, çok başarılı, eminim ki ilerki yıllarda çok büyük başarılarda adı geçicek, tebrik ediyorum..
edward norton superdi bence de niro ile iyi uyum saglamıs.film ise super oyuncu kadrosu haricinde vasattı.ama brando vardıki rolu kısada olsa o bie efsane