Rocky

flamen-tusering
flamen-tusering

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sadece boks filmi değil dramanın köküne kibrit çakan stallone efsanesi.
ily-akirmak
ily-akirmak

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Stallone iyi oyunculuk sergilemişti bu filmde.İtalyan lisanıyla konuşabilmesi(İtalyan asıllı olduğu için) filmin kalitesini artırıyor.O sene başka hangi filmler vardı bilmiyorum ama en iyi erkek oyuncu ödülüde verilebilirmiş.
legendbob66
legendbob66

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
stallone bu filme yanlışlıkla kabul oluo yapımcı onu arkadaşını istio ama iyiki yanlışlık olmuş bu kadar içten ve samimi oynanmaz ayrıca talia shire burt young ve burgess meredith de harikaydı seyirciye çok iyi aktarmışlar serinin ilk filmi olduğun için insan dahada duygulanıo kararlılık hırs ve azimin bi insan üzerindeki büyük etkileri müzikler harika gonna fly now
rockybalboa08
rockybalboa08

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
rocky serisi bu flimle başlıyor stallone bu flimle artık tam bir dünya starı oluyor toplam üç dalda ödül almış mükemmel bir flim kesinlikle izlenilmesi gereken bir flimdir
adovic
adovic

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
küçüklüğümün filmi.. tüm zamanların en iyi boks filmi olarak racing bull gösterilir ama bence rockynın yanına bile yaklaşamaz.10 dalda aday gösterildi ve 3 ödül aldı.(en iyi film dahil) tam bir klasik izleyin diyecem ama izlemeyen yoktur heralde...
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kült film olmasıyla birlikde izleyiciyi büyüleyen bir baş yapıt.
karizmatik062915
karizmatik062915

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
en classs serilerden biri...
bnmsnsm
bnmsnsm

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu filme ne yazsam boştur çok çok çok özel bir film benim için içinde herşeyin olduğu bir baş yapıt falan demicem ondanda öte bana verdikleri çünkü,rocky balboa:şu kötü hayatımda karşıma çıkan en güzel şeysin.
me-nagi
me-nagi

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu film taxi driver dan oscarı aldı.o yüzden antisempatik bulunuyor..fakat filmi boks filmi olarak izlemezseniz eger taxi driverdan aşagı bir film olmadıgını göreceksiniz bence..sinamanın en iyi on filminden biri..diger rocky filmleri işi iyice aksiyona döktü ama bu film bir sinema şaheseri..gerçekçilik ve harika oyunculuk.
rocky-gurcell
rocky-gurcell

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
beğenen beğenmeyen herkes bu filme boks filmi dio bu film bi boks filmi değildir bu film mükkemel bi drama mükemmel bi hayat öyküsüdür rocky karakterinin hayat öyküsüdür

acıkcası benım zilediğim en iyi romantık en iyi komedi en iyi drama en iyi aksıyon en iyi boks en iyi spor filmidir yani bu film kültlesmıs bii klasıktır ve izlemeyen sinema hakkında konusmasın bence olağanüstüdür ve 6 sıda bu parcanın bütünündür 6 sıda izlemeye değer bir sonrakini izlemeye iten olanüstü bu hikayedir filmelri izlerken rockyle birlikte sizle yaslanmıs rocky sizin dostunuzmus gibi olur bu filmin herbirine oscar verilsede az bu film ve tüm rocky serisi benım hayatımın filmidir
volkanisik86
volkanisik86

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
rocky balboa tek kelimeyle pes etmemenin modeli.bu film hayatımın filmi gercekten harika bir senaryo ve oyunculuk.unutulmayacak birisi.10/100
ism-koseoglu
ism-koseoglu

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
insanlar rocky deyince tüm seriyi küçümseyebiliyor ama işlk filmi seriden ayrı tutmak lazım.zaten bu film çekildiğinde seri yapmak gibi bir düşüncede yoktu.film gerçekgten çok başarılı ayrıca Oscar şampiyonu.belki de en çekişmeli sene olan 1976da ipi göğüsledi gerçi ne kadar haketti orası muamma.ama film sadece herhangi bir filmmiş gibi(seri değil) izlenince kalitesi görülebilir şahsımca başyapıttır kendileri...
Rebelheart
Rebelheart

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
S.stallone elinde yazdığı senaryo kapı kapı dolaşmış.En sonunda stüdyoyla anlaşmış ama rocky rolünün James caan tarafından oynanmasını istemişler.'O da ya ben oynarım yada başka yapımcıyla anlaşırım demiş'.Bu bence iyi olmuş ve rolü o oynamış.Kaybetmeye mahkum bi adamın ufacıkda olsa kazanma şansı verildiğinde neler yapabileceğini ondan başkası böyle canlandıramazdı,ifade edemezdi.Çünkü Stallone’nin o sıralar gerçek hayatında da buna benzerlikler vardı.Müziği,final sahnesiyle dokunaklı bir film rocky.Kalanlar ise piyasa için yapılmış devam filmleri ama ilk rocky çok özel bi film bence...O yıl oscarı alması gereken film olarak kesinlikle 'Taxi Driver'’i gösterenlere katılmıyorum.Taxi Driver da iyi film fakat,Rocky gerçeğe yakın olabilecek en iyi kurguyu vermiş.(Tabii her fikir ve düşünce farklıdır.İzleyici ile akademi üyeleri çoğu zaman zıt düşmüştür.)
emrahsadeguzel
emrahsadeguzel

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kusursuz mükemmel benim içi gelmiş geçiş en iyi beş filminden biri komedi dram heyecan herşey var rockynin adriana ilanı aşk sahnesi için bile defalarca izlerim.klasik dedikleri bu olsa gerek.
Plagueis
Plagueis

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
yıllar geçsede modası geçmeyen müthiş bir film. azmin,inanmanın,zaferin öyküsü. serinin en iyi, en anlamlı filmi kesinlikle. stallone gerçekten müthiş bir karakter ortaya koymuş. oscarlarıyla da hakkettiğini almıştı zaten. halen izlemeyen varsa mutlaka izlesin bu başyapıtı 10/10