Rocky

musti463
musti463

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İtalyan Aygırı,helal olsun valla izlerken tüylerim diken diken oluyor özellikle maçın sonunda...
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
’’Rocky’’ 30 yıl önce çekilmiş olmasına rağmen hala o kadar yeni bir film ki...Şu an izlediğimde bile ilk defa izliyormuşum gibi aynı heyecanı duyuyorum.Şu ana kadar yapılmış en iyi boks filmi bence.Unutmak imkansız.
orhuneryilmaz
orhuneryilmaz

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu film bana azim hirs ve inanc kazandirdi kazandirdi. bu film olasaydi asla karabük 20. si olamazdim.
blackinman
blackinman

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
zamanın en iyi azim ve cesaret filmi. bi de stallone eklenince tam izlenmelik bir film olmuş...
jamesbond-2
jamesbond-2

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
bu film için ne denebilirki'bir efsane,bir başyapıt.İstemenin aynı zamanda başarmak olduğunu bize çok başarılı bir şekilde anlatan müthiş bir film.sylvester stallone ve filmde emeği geçen bütün kişileri tebrik ediyorum.herkese iyi seyirler.9/10
Esteban-2
Esteban-2

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi.
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

20 Aralık 2006 tarihinde eklendi
efsane 30 yıl önce başlamıştı ve hala devam ediyor kısa bir söz yazdım ama çoğu şeyi açıklıyor zaten bu söz
teo-17
teo-17

15 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Rock filmde rakiplerine,film ise döneme damgasını vurmuşdur.....8/10
frht0702
frht0702

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
insanın ne zaman demorilize olsa ne zaman umutsuzluga kapılsa bu filmi izlemeli cünkü 0 dan zirveye cıkışı anlatan başyapıtlardan biri olarak görüyorum ayrıca burda sylvester stallone nin de oyunculuguna deyinmek istiyorum adam o kadar doğal oynuyo ki o mimikler o tavırlar harika bu film asla eskimiycek bence rocky 1 ve 2 en güzelleri cünkü olay dramatize edilerek anlatılmış herşeye ragmen böyle bir karakter ve böyle bir film tek kelimeyle muhteşem
eraysinema
eraysinema

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
rocky rocky ve nakalt yani süper
odinhan
odinhan

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Rocky ve Rambo deyince bir durmak gerekir;bu filmler türündeki filmlere ilham veren filmlerdir.Rocky efsanedir unutulamaz.
boldheart
boldheart

27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Efsanenin başlangıcı bu filmle birlikte dünyayı Rocky çılgınlşığı sardı belkide serinin en durgun filmi fakat buda normal müthiş bir filmidi kısaca belirtmek gerekirse
aydinabdullahcimen
aydinabdullahcimen

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Ben bir Sylvester Stallone hayranıyım. Ben de herkes gibi Sylvester Stallone u Rocky ve Rambo karakterleriyle tanıdım. Çekilen devam filmlerinde genellikle bir öncekiyle aynı performans elde edilemez. Fakat Rocky serisinde durum farklı çekilen her film bir öncekine göre daha başarılı. Rocky 6 da geleneği bozmayacaktır. Ve müthiş bir film izleyeceğiz. Rambo 4 ün de çıkmasını çok istiyorum. Rocky 1 e gelince adı sanı duyulmamış kendi halindeki bir boksöre verilen ünvan şansı anlatılıyor. Kısacası fırsatlar ülkesi Amerika yı anlatan oscarlı müthiş bir film.
ozgurkulaksiz
ozgurkulaksiz

27 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
En çok müziğine hayran kaldığım, çok beğendiğim bir film.
Demirtas
Demirtas

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Aslında yorumum sadece Rocky 1 ile ilgili olmayacak. Tüm Rocky serisi hakkında söylemek istediklerim var. Eleştirmenlere göre sinemasal açıdan çok fazla anlam ifade etmesede (Rocky 1’i ayrı tutuyorlar) fanatikleri için çok özel yeri olan bir seri Rocky. Televizyonların popüler kültürü yeni yeni oluşturduğu dönemlerde beyaz camda en çok oynayan, yaşı benim gibi 30’larına yaklaşan herkes için özel bir seri Rocky. Evet eleştirmenler haklı olabilirler. Belki sinemasal açıdan çok şey ifade etmiyor ama zaten bu seriyi sevenlerinin gözünde özel yapanda sanatsal yanları değil. Bazı filmler vardır işte Rocky gibi. Sizi alır çocukluğunuza götürür. Anılarınızı canlandırır. O an sizin için önemli olanda odur. Bu bir filmin sevilmesine yetmezmi.