oguz-guven
8 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Şahsen, izlediğim en etkileyici film. 80'li yıllar da izlediğim de, hakikate bu denli yakın olan başka bir filme rastlamadığımın kanaatine varmıştım. Senaryosu, kurgusu, oyuncu performansları fevkalâde. Slyvester Stallone, Rocky filmini izlediğim günden bu güne, kanımca en iyi aktördür.
gerçekten efsane olmayı hak eden bi film.işsizliği,azmi ve aşkı anlatan güzel bi film.yalnız şunu söylemeden edemiycem:eğer devam filmleri olmasaydı bu film tek başına eksik olacaktı.ayrıca stallonenin ününe kavuştuğu film dememe gerek yok zaten.
Sylvester Stalloneyi dünyaya tanıtan boks üzerine yapılmış en iyi film..Üstüne gelmedi daha..Filmin diğer serileride iyi aslında..özellikle rocy 2 ve rocky 4..Eğer hala seyretmeyen varsa!!hiç durmayın....
çok güzel yapılmış konusus haika oyunculuk harika rockynin darbe yediği sahneler sanki gerçek bir boksörün yediği darbeler gibi insan inannamıyor 1976 gibi bir zamanda yapıldığını
de niro nun oynadığı kızgın boğa nın ardından en iyi film...efsanenin doğuş filmi..müzikleri de harika..senaryo da çok iyi... sanırım izlemeyen kimse de kalmamıştır bi kaç inatçı bayandan başka... rocky serisi , seri şeklinde devam eden filmlerin içinde en iyilerinden.. 5 dışında.... arşivde bulunması gerkenlerden birisi