boldheart
27 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Efsanenin başlangıcı bu filmle birlikte dünyayı Rocky çılgınlşığı sardı belkide serinin en durgun filmi fakat buda normal müthiş bir filmidi kısaca belirtmek gerekirse
gerçekten efsane olmayı hak eden bi film.işsizliği,azmi ve aşkı anlatan güzel bi film.yalnız şunu söylemeden edemiycem:eğer devam filmleri olmasaydı bu film tek başına eksik olacaktı.ayrıca stallonenin ününe kavuştuğu film dememe gerek yok zaten.
Yalın ve içten olduğu kadar kışkırtıcı ve coşkulu bir haykırış var filmin içinde. Hissetmeyen birinin yazamayacağı türden bir öykü. Zaten başarısı da buradan geliyor bence. Stallone bir taş attı; o taşın içine kendinden bir şeyler kattı; yani hayattan. Bu da onu başarıya götüren, en ünlü yönetmenlere bile "bu filmi ben çekmeyi isterdim" dedirtecek türden bir yapım çıkardı ortaya.
Devam filmlerinden ise hiç söz etmeyelim isterseniz. İlkinde olan ne varsa silip götürüyorlar da ondan...