Bobby Cooper Las Vegas'ta kumar borçları olan işe yaramaz bir adamdır. Borçlarını ödeyebilmek için eski model Ford Mustang'iyle çıktığı yolculuk esnasında aniden bir kaza geçirir. Bu ıssız Arizona topraklarında gördüğü ilk benzin istasyonuna tamir için uğrayan Cooper, arabasının tamir edilmesini beklerken bu kasabada yaşayan ilginç insanlarla karşılaşır. Kasaba halkının ilginç tavırları anbean daha da tuhaflaşmaya başlar. Özellikle Jack ve Grace çiftiyle tanıştığında işler çığırından çıkar.
Oyunculuklar, çok sağlamdı...
Film beklediğimden de iyi çıktı. Filmin sonunu klasik yazmamaları filmin kötü olduğu anlamına gelmez. Oyunculuk süperdi. jennifer Lopez iyi iş çıkarmış. Film sizi psikolojik olarak rahatsız ediyor ki filmin amacıda o zaten. Pişmiş tavuğun başına gelenlerden daha fazlası var bu filmde.
Billy Bob Thornton, Nick Nolte ve Sean Penn gibi isimlerin kadroda bulunması yetmiyormuş gibi bide döktürdükleri film.Film beni sıktı evet ama sadece psikolojik olarak.Kısacası başarılı bir kara film.Oliver Stone un iyi işlerinden.
Biraz geç de olsa izledim. Fazlasıyla oturaklı bir film. Hiçbir kargaşaya yer yok.Sean Penn ve Nick Nolte iyi bir uyum. Jennifer Lopez eh işte diyorum. Ve halen bu hatunun sinemada ne işi var diyorum. Sean Penn harikulade bir oyunculuk. Senaryo ve kurgu çok iyi. Benden helalinden 9. Lopez olmasa 10 olacaktı.
Ülke
ABD,
Fransa
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
1997
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
19 000 000 USD
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1997, En iyi film: Gerilim, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1997.