Ajan K, son görevinden sonra Man in Black'i bırakıp sivil hayatına geri dönmüştür. Artık o günlere dair hiçbir şeyi anımsamayan ajan yine de mesleğinin en yetkin ajanlarından biridir.
Ajan J ise görevine halen devam etmekte, son zamanlarda ise olağan bir dosya üzerinde çalışmaktadır. İnceleme devam ettikçe ortaya çıkan bulgular bu sıradan görünen davanın altında yatan sırların bir hayli tehlikeli olduğu yönündedir. Ajan J, bu davayı çözebilmek için Ajan K'yi geri döndürmek için ikna etmeye çalışacaktır.


hoş espriler vardı.eğlencelik bir film ve bence eğlendiriyor da.will smith ve tommy lee jonesun ekran uyumları harika.efektleriyle de üst düzey bir film,rahatlıkla tercih edilebilir.
bence 1. filmden çok daha iyi bir film. 1.si gibi hemen oldu bittiye gelmiyor 10/9
çok eğlenceliydi bence
ARKADAŞ FRAGMANI İZLEDİM.. BANA GÖRE İLKİNİ ARATMIYACAK BELKİDE İLKİNDEN DAHA GÜZEL OLACAK BU YÜZDEN BEKLEMELİYİZ AMA GERÇEKTEN İYİ BİR FİLM OLMUŞ BEĞENDİM
Ülke
ABD
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
2002
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
140 000 000 USD
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2002, En iyi film: Bilim Kurgu, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2002.