Piyanist
4,6

Batuhan Ç.
Batuhan Ç.

24 Aralık 2015 tarihinde eklendi
Şuana kadar izlediğim en güzel savaş filmi.Yahudilere yapılan soykırımlar mükemmel oyunculuk ve senaryoyla işlenmiş.Herkese tavsiye ederim muhteşem bir drama filmi.
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Sinema denilince akla gelen ilk 20'de diyebileceğim bir filmdir. Filmde anlatılmak istenileni anlayamayıp, böylesine bir filmde sıkıldım diyen arkadaşlara şirinler, tsubasa, heidi öneriyorum.
Şamil Ö.
Şamil Ö.

3 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Yahudi karşıtı biri olmama rağmen bana başyapıt dedirtmiş film.
Pt Kadir  B.
Pt Kadir B.

22 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Filmin siyasi tarafını bir yana atarsak çok iyi bir Adrien Brody performansı sizi zaten alıp götürüyo.
Hasan A.
Hasan A.

23 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Film ağır ancak film sizi sıkmıyor, koparmıyor. İzlenmesi gereken filmlerden biri.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

25 Kasım 2012 tarihinde eklendi
bu kadar acı çeken bir halk nasıl böylesine barbarlaşabiliyor hayret ediyorum. yahudi lobisi yine bir filmi alıp lobisiyle birlikte gündemde tutmayı başarmış 8/10
suadiyekartali
suadiyekartali

30 Mart 2011 tarihinde eklendi
1)Schindlerin Listesi
2)Piyanist
3)Hatay Gzeldir
4)k
bu konuya hakim en iyi 4 film bunlar bence...
Piyanistte ok salam bir yapt.
10/8.8
blackleyy
blackleyy

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Çok kaliteli bir film. Etkilenmemek mümkün değil, çok iyi yansıtmış o dönemi.
throughout
throughout

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Etkili bir film.. ama kesinlikle abartıldığı kadar mükemmel bir film değil.. başrol oyuncusu çok başarılı ki zaten oscar almıştı.. iyi bir film.. 8/10
bebetto-233
bebetto-233

5 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Hitler neferlerinin bir gece ev baskını yapıp felçli adamı ayağa kalkmadığı için balkondan aşağı attıkları sahne 8 yıl sonra bile hafızalarımdadır...
stan27
stan27

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
güzel bir savaş filmiydi....10/9
scofield-
scofield-

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ilk izlediğimde etkilenmiştim.ama Polonyaya gidip oraları gördükten sonra tekrar eve gelip izlediğimde bu filmden sadece etkilenilmeyeceğini anladım. 9/10
JigSaw-2
JigSaw-2

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bir kez daha nazilerin ne kadar gaddar olduğunu fakat azda olsa içlerinden iyi insanların olduğunu gördük.Filme gelirsek filmin ağır işleyen bir konusu var arada sıkılabilirsiniz çünkü daha çok biyografi ve tarih tarzı olmuş film yani her yaşın kaldırabileceği bir film değil,oyunculuklar zaten güzeldi filmi tavsiye ediyorum fakat filmde çok fazla hareket beklemeyin dediğim gibi daha çok tarihe ve Szpilmanın yaşadığı şeylere yer verilmiş.8/10
hulya-jr
hulya-jr

8 Haziran 2010 tarihinde eklendi
şimdiye kadar neden izlemedim diye kendi kendime kızdığım bir başyapıt.sanki olayların içinde yaşıyormuş gibi oluyorsun bir süre sonra, kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film.10/10
mydreams04
mydreams04

12 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
II.Dünya Savaşında yaşanan Musevi soykırımı üzerine yapılmış çok başarılı bir film.. Yönetmeninin dediği gibi en eksik ne fazla tam kıvamında bir film.. Başrol oyuncusu mükemmel..