13 Hayalet
2,8

fuygurlu
fuygurlu

27 Ekim 2004 tarihinde eklendi
beğenmemek için hiçbir sebep yok baş yapıt denilmez ama güzeldi. filme gercekcilik katan evin dizaynı ve mekanizmanın calısmasıydı
adolardo
adolardo

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
film ilk çıktığında seyretmemiştim. sanki başıma gelecekleri önceden biliyordum. geçen gün seyredecek bir şey bulamayınca aldım. keşke almasaydım demiycem. en azından merakımı gidermiş oldum. çok kötü bir film. berbat.
ecdwlb
ecdwlb

13 Mart 2006 tarihinde eklendi
biraz komik ce oldukça özenti bir film olmasına ramen güzel harmanlanmıştı izlediğime pişman olmadım hatta bi de dvd de izledim hayalet tasvirleri ve özellikleri çok iyiydi boş vaktinizi değerlendirebileceğiniz bir film
johnny-depp-edy
johnny-depp-edy

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
fazla kanlı.iğrenç sahneleri de var.pek koorkunç da değil.vakit geçirmek için izlenebilir...
faroz
faroz

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Yaramaz bir film vakit kaybı.
ronaldo-mysta
ronaldo-mysta

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
en beğendiğim filmlerden biri çok güzel fazla korkunç değil ama izlemesi eğlenceli bi yapıt
alphiigs07
alphiigs07

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
pek beyenmedim yani bu filme verilen zamana yazıktır bence
ozgurparis101
ozgurparis101

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
yok artık hiç gerilim korku görmesek yutturcaklar ne korkusu ya bu düpedüz komedi ben bu filmi komedi filmi diye izledim türüne komedi yazsalardı 10 verirdim:D
kafadan-attim-salladim
kafadan-attim-salladim

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
aslında hayalet filmleri bana çok çocuksu we komikk gelirr. ama bu fena değill hatta çok güxel bi hayalett filmii kaçırılmaması gerekirr
pink-panther06
pink-panther06

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gülüp geçeceğiniz bi film!