Akıl Oyunları
4,6

goldane-com
goldane-com

24 Aralık 2010 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem bir film
55ercument55
55ercument55

24 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
izlemeyin bu kadar puan ne bole ya bu filmin puanı bence 6 cekirdek cukulata keyf yapıyım die ev sinema sistemini kurdum izledim ve yemin ederim sıkıldım puanı fazla die izledim ama zaman kaybettim
germiyanamet
germiyanamet

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
süper bir film. oyunculuk, konu herşey mükemmel.
cemilekara2005
cemilekara2005

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
evet çok harika bir film...ilk izlendiğinde karmaşık ama sonra mükemmelüstü...
gfb-eren89
gfb-eren89

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film güzel olmasına güzelde çok uzun sürüyo 2.5 saatlik film bi süre sonra sıkıyo insanı.. bi film maksimum 100 dk. olmalı..
77ersin
77ersin

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Muhtemelen bu filmi izleyen herkesin ilk 10una girebilecek bir film. Muhteşem
semahos
semahos

18 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok çok iyi bi film izlenmesi gereken bi film eminim ki izleyenlerde büyük bi zevkle izlemiştir Russell Crowe süper bi iş çıkarmış bu rolü onun kadar iyi oynayacakbi oyuncu bilmiyorum izledikten sonra çok etkilendim gerçekten.
cuneytkurtoglu
cuneytkurtoglu

24 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
harika ötesi bir film..
dvd de silinmiş sahneleri izledim
keske o bölümlerde silinmeseydi...
seymaerisen
seymaerisen

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
ya film muhteşem hatta bu tür filimleri izleyince bazı şeyler gerçek mi deil mi diye düşünüyorum:))
ozzcan80
ozzcan80

27 Mart 2008 tarihinde eklendi
psikolojik rahatsızlıklara at gözlüğüyle bakanların izleyip hayat dersi alması gereken iyi bir film.filmde john nashin nobel ödülüne kadar uzanmasının anahtarı hastalığının ve hayal gücünün altında yatıyor.ki john nashin gerçek hayatındada böyle.insana başarıyı getiren şey bence sağlık mutluluk değil hayal gücüdür.bir şeyi başarmanın temelini hayal ederek atarız.russel crove nin oyunculuğu muhteşem ona yardımcı olarak jennıfer connelly in performansıda filme fark katmış gerçekten çok iyi bir film...
selimbos
selimbos

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bu puandan çok daha fazlasını hakeden ve mutlaka arşivinize koyacağınız bir film. İzleyin pişman olmayacaksınız.
arabacionur
arabacionur

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Genel kanı değerlidir benim için kesinlikle, ancak bu film için ne yazık ki genel kanıdan çok uzağım.Bence bu film, adında yer alan "akıl"la ilgili bir bulgu-heyecan vermiyor.Filmin tüketimselleştirilmiş bir şaşırtmacadan ibaret olduğunu düşünüyorum.