izlemeyin bu kadar puan ne bole ya bu filmin puanı bence 6 cekirdek cukulata keyf yapıyım die ev sinema sistemini kurdum izledim ve yemin ederim sıkıldım puanı fazla die izledim ama zaman kaybettim
çok çok iyi bi film izlenmesi gereken bi film eminim ki izleyenlerde büyük bi zevkle izlemiştir Russell Crowe süper bi iş çıkarmış bu rolü onun kadar iyi oynayacakbi oyuncu bilmiyorum izledikten sonra çok etkilendim gerçekten.
psikolojik rahatsızlıklara at gözlüğüyle bakanların izleyip hayat dersi alması gereken iyi bir film.filmde john nashin nobel ödülüne kadar uzanmasının anahtarı hastalığının ve hayal gücünün altında yatıyor.ki john nashin gerçek hayatındada böyle.insana başarıyı getiren şey bence sağlık mutluluk değil hayal gücüdür.bir şeyi başarmanın temelini hayal ederek atarız.russel crove nin oyunculuğu muhteşem ona yardımcı olarak jennıfer connelly in performansıda filme fark katmış gerçekten çok iyi bir film...
Genel kanı değerlidir benim için kesinlikle, ancak bu film için ne yazık ki genel kanıdan çok uzağım.Bence bu film, adında yer alan "akıl"la ilgili bir bulgu-heyecan vermiyor.Filmin tüketimselleştirilmiş bir şaşırtmacadan ibaret olduğunu düşünüyorum.