Akıl Oyunları

Gerçekten etkileyici.10 üzerinden 9
cenkmutlu
cenkmutlu

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
müthiş bir film, klasiklerden biri..izlemeyenler mutlaka izlemeli..
ahmetkasap1991
ahmetkasap1991

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filmi asıl konusunu anlamak için 2,3 defa izlemen gerekir 1 defayla fazla bişey anlıyamıosun ama anladıgın zamanda film mükkemmel bişey olup çıkıor şahsen ben bu filmi izledikten sonra teoriler benim için bi hobi şekline dönüştü
mimren18
mimren18

27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
John Nashin biyogrofisi olan film. Her izleyenin ilk onuna girmeye aday bir film. Russell Croweun en iyi oyunculuk performanslarından biri.
samocan123
samocan123

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Russel Crow inanılmaz bi oyunculuk sergilemiş helal olsun adama ne denir ki başka..muhteşem filim başka diycek bi söz yok sanırım
h-gulcin
h-gulcin

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
olağanüstü bir film, mutlaka izleyin..
delgado-10-92
delgado-10-92

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
cok guzel bır filmdi.seyrettigin icin mutluyum.bence herkes seyretmeli,zaman kaybetmeden.insanı etkileyen bır fılm.editore sevgiler,iyigunler:)
filmdenanlar
filmdenanlar

23 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gerçekten müthiş bir film.Russell Crowe un mükkemmel oyunculuğu da filmin başarısında büyük etken.kendisine has izlemeyenlerin çok şey kaçıracağı film.
hasust
hasust

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmesi ve arşivinizde bulunuması gereken bir film. Oyunculuk mükemmel. Kurgu mükemmel. 9/10.
sametserefoglu
sametserefoglu

24 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hayatımda etkilendiğim nadir filmlerden biri.çok defa izledim,bütün konuşmalar aklımda.İzledikten sonra kütüphaneye gidip sabahlara kadar ders çalışma isteyim bilmem ne kadar etkilendiğimi ifade edebiliyor mu:) Mutlaka izlenmeli,hani derler kefilim diye,ben de bu filme kefilim...Saygılarımla...
angelusra-b
angelusra-b

10 Mart 2008 tarihinde eklendi
gercekten bu kadar harika bir film olucagını tahmin etmiyordum..tek kelimeyle muhteşem..ayrıca russell crowe muhtesem bir oyunculuk sergilemiş..
Engin Yüksel
Engin Yüksel

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
böyle bir filmi eleştirmek değil sadece takdir etmek gerekir 9/10
Sikimic
Sikimic

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmdeki ikili diyaloglar gerçekten çok anlamlı.
hayalci-010
hayalci-010

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film kendi çapında 1 numara bence,hele bir de adamım Russell oynayınca ben oscarımı verdim zaten.Film ünlü matematikçi-deha John Nash'ın öyküsü ve tıpkı matematikteki gibi birden çok değişkeni var hala izlemeyenler için;ibretle izleyeceksiniz,benden 10..
girls-stuff
girls-stuff

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi en iyi açıklayan sözcük "BaşyapıT"tır.Zekayla duyguların bağdaştığı bir film.Oyunculuklar süper.Her oyuncu öyle seçilmiş ki yerlerine oturmuş film havada kalmamış:)