Akıl Oyunları
4,6

wehmi
wehmi

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
şaheser yapmışlar yanlışlıkla:) hakikaten muhteşemdi
stillwater-2
stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Senaryonun zaten bir biyografi üzerine kurulu olması filmi zilemem için bir sebepti bana.Filmi izlerken bu eseri sevmek adına sebeplerin çoğaldı,çoğaldı ve eşsiz bir zaman geçirdim izlerken.1999-2004 arası şizofreni üzerine çekilen 3 iyi filmden birisi.10/9
ramazancoklu
ramazancoklu

17 Mart 2007 tarihinde eklendi
nash in türkiyede konferans verdiğini biliyormuydunuz gerçekten herkesin mutlaka izlemesi gereken yaşanmış bir hayat hikayesi ayrıca russel crove yine başarılı
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
2000 ve 2001 iki yıl ust uste en film secılen bir filmde başrol oyuncusu olmak harıka bır his olmalı gladiator aldıgı en iy oyuncu oscar ödülü bu filmde bence fazlasıyla haketdi harika olan bu filmi izleyin kacırmayın...
teenyoung
teenyoung

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Biraz Film Karışık Gerçek Yaşamdaki Öyküyü Dinleyince Filmi Anladımb Güzel Bir Film
darkness1985---
darkness1985---

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek yok heralde...
karizmatik062915
karizmatik062915

26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bi filmi bi isim bu kadar uyar yani baya bi özdeşleştirmişler...
anlatici-club
anlatici-club

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
rosell crowın oyunclugu ile tavan yapmış konusu ile herksi tatmin eden gerçekten çok güzel bir filmdi izleyin mutlaka
pislick07kaan
pislick07kaan

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok etkilendiğim bi film gerçekten ilham verici kaçırmayın derim...
august-king
august-king

20 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle katılıyorum oscarı o yıl nasıl denzel wahington’a verdiler tamam o da iyi ama bu filmdeki oyunculuğun yanında biraz hafif kalır.Galiba başka nedenler sebebiyle... siyah hakları falan...Sonuçta gerçekten güzel bir film.10/9
karademir-23
karademir-23

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum filmden sonra insan neye baksa bir şifre bulacağını sanıyo çok keyifliydi
boonur
boonur

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bir ron howard - russel crowe klasiği : ) izleyin izletin... Mükemmel bir oyuncu ve yönetmen.Bu iki isimden birinin adının geçtiği her film izlenmeye değerdir bence.Örn:Cindrella Man
fuku-44
fuku-44

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filmde russell crowe u tanıdım vede tanıdığıma çok memnun oldum film izlenmesi gereken bir film bence kaçırmayın
forrest88
forrest88

24 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ben böyle rol hiç görmedim russell crowenin oynadığı rol gerçekten zor her insan bu rolü oynayamaz
mcanakman
mcanakman

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper bir film herkesin izlemesi gerekir bence evde dvd tekrar tekrar iizliyorum oyunculuklar harikaa