Akıl Oyunları
4,6

arif-alkan
arif-alkan

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
russel crow senin olduğun kötü bir filmi görebilecek miyim acaba.
sinema
1 ziyaretçi
13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en sağlam, en kaliteli filmlerden biri. İzlerken hiç bitmesin dedim. Bu film artık hafızama kazındı ve silinmez, silinmeyecek! Dublajı çok iyi ses sanatçılarından seslendirilmiş. Lisanı dublaj izledim ve ilk kez dublajdan bu kadar çok zevk aldım.
figengs
figengs

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
çook süper bir film..oyunculuk ztn harika..bu filmi izleyipte beğenmeyeck biri oldunu sanmıyorum..böyle filmler herzmn çıkmıyor,bu yüzden izlemeyen hemen izlesin.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben cok begendim bu fiLmi...
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Russell Crowe bu adam olurda fılm kotu olurmu bıraz karmasık ama ıyı baglamıslar sıddetle tavsıye edıyorum ızleyın 10/9
talip5
talip5

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ilk defa bir film için yorum yapma gereği duydum, oda bu film gerçekten çok güzel unutmayacağım nadir olan bir film. izlemenizi tavsiye ederim.
hugareva
hugareva

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sinama adına dopdolu bir film, bir an bile sıkılmadan defalarca izledim ve crowe bence bu filmde döktürmüş. daha iyi oynayabilecek insan tanımıyorum ben.ve filmi beğenmeyenler bence sadece eğlenmek için film izliyorlar ve sinemadan anlamadıkları kesin!
canraps
canraps

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenmeyenlerin film severliklerinden ve aldıkları eğitimden şüphe ederim..Zira herşeyi ile mükemmel bir film..Ayrıca filmin gerçek bir hikaye olduğunu da kimse yorumlarken unutmasın..Bu tarz filmleri yorumlarken 1 değil 10 defa düşünün..Notunu (9) tam anlamıyla hak eden bir film..Ben 10/10 vermiştim..
ridleyscott21
ridleyscott21

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Russell croweun oyunculuğu harikaydı.Film, aldığı ödülleri fazlasıyla hakediyor
faruktangun
faruktangun

5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
izlemediysen çok şey kaçırmışsındır şimdi hemen kalk yerinden ve git nasıl seyrediosan seyret bu filmi ;)
rusty30
rusty30

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Zeka hiçbir zaman bu kadar büyük bir psikolojik savaş vermemişti.Sylvia Nasarın biografik-kitap dalında ödül aldığı bu eser, Ron Howard tarafından beyazperdeye eksiksiz bir şekilde aktarılmıştır. Yarım kalbi, fakat iki tane beyne sahip; insanlara oldukça uzak, fakat bi o kadar da faydalı bir insan John Forbes Nash. Şizofreniyi hiçbir yardım almadan, sadece zekasını kullanarak üstesinden gelen bir dahi.Bazen gerçekler öyle bir basitleşir ki, gerçek olduğunu unutuverir insan. Bazen ise hayaller o kadar keskinleşir ki, gerçekten ayırt etmek imkansızlaşıverir. Neyin gerçek, neyin sahte olduğunu anlayamayız ve sadece görünenle yetiniriz. İşte Nash ( Russell Crowe ), bu gerçeklik ve sahtelik arasında sarılabileceği tek şeyi, Aliceyı ( jennifer Connelly ) bulur.Ron Howard Nash*ten çok Alicenin sabrını, şizofreni hastası kocasının yaşantısına rağmen, sevginin verdiği güçle dayanışını gözler önüne seriyor.Tüm bu olumsuzluklar arasında beyniyle savaş vermekte olan dahi matematikçi Nash, ilerleyen yaşından sonra Nobel ödülünü alır yaptığı teori sayesinde.Zaman herşeyi eskitir, yaşlandrır; fakat herşeye rağmen Nashin kafasındaki yarattığı kişiler her zaman aynı kalır. Nash artık onlarla yaşamaya ve onlara aldırmamaya alışmıştır.
qpqp82
qpqp82

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Acaba beyniniz size de bi oyun oynuyor olabilir mi?

Konusunda en önemli film !

İzlerken şaşıracak ve dehşete düşeceksiniz.
ali9142
ali9142

19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Hayatımada izlediğim en güzel filmdi.Şizofren hastalığının beyazperdeye bu kadar başarılı aktarılması gerçekten hayret verici.Adam psikozdayken bile espiri yapabiliyordu.İzlemeyenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.
Eren-Emrah
Eren-Emrah

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bir film insani ne kadar sasirtabilir..Bir film insani ne kadar üzebilir..Bir film insani ne kadar mutlu edebilir..Cevap : a Beautiful Mind Kalem birakma sahnesi zihnime kazindi.. Film bittikten sonra sanirim sizofren oldum :) 10/10
kalpsiz
kalpsiz

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
gerçekten dahiyane... çok keyif aldım izlerken..