Akıl Oyunları
4,6

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Crowe un Oscar ı hak edipte, 11 Eylül olayları sonrası, ılımlı davranmaya çalışan Akademi üyeleri tarafından hakkı yenen, şahane performansını sergilediği film...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
russel crowe u pek sevmememe rağmen akıl oyunları nı izledikten sonra onu beğenmemek elde değil.benim çok ilgimi çeken bir konuyu gerçekten akıllıca kurgulanmış ve kendini büyük bir hayranlıkla izleten bir şekle sokan bu filmi izleyip de beğenmeyen birini tanımıyorum.aynı zamanda bir biyografik bir yapım olduğu için daha da ilginç geliyor.şizofreni hakkında son dönemde çekilen böcek’ten kat kat daha başarılı olduğu için,türün meraklıları böcek’ten umduklarını alamadılarsa a beautiful mind ı kesinlikle izlemeleri gerekir.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
böyle bir filmi eleştirmek değil sadece takdir etmek gerekir 9/10
jamesbond-2
jamesbond-2

26 Haziran 2006 tarihinde eklendi
biraz geç izlemiş olsamda sonunda izleyebildim.övgüyü ve ayakta alkışlanmayı hak eden bir film.olaylarla geliştikçe filme daha bir bağlanıyorsunuz.azim ve kararlılığının bir insana neler kazandırabileceği işte bu filmde.lafı fazla uzatmaya gerek yok.kaçırmayın derim...
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
russell crowe un adeta döktürdügü aklınızı basınızdan alacak mükemmel bir film.ron howard ve crowe inanılmaz bir iş cıkarmıs.10 üzerinden 10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Russell Crowe bu adam olurda fılm kotu olurmu bıraz karmasık ama ıyı baglamıslar sıddetle tavsıye edıyorum ızleyın 10/9
odinhan
odinhan

10 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Tek kelime ile psikolik filmlerin basyapıtı , en önde gelenlerinden biri.

10/10
Chev
Chev

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeyen kalmışmıdır acaba?..Russell Crowe un muhteşem filmlerinden biridir 'Akıl Oyunları'..Sinemanın harikulade yapımlarından..
Demirtas
Demirtas

13 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel bir hikaye. Mükemmel oyunculuklar. İzlenmeyi sonuna kadar hak eden bir süper film.
ozzy-badd
ozzy-badd

6 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
russel crowe nin elde parmak - kafada şapka bıraktırmayacak cinsten perfomansı,ron howard ın kaliteli yönetimi ve insan psikolojisini mükemmel bir şekilde yansıtan senaryosuyla kesinlikle izlenmesi gereken, zamanında 4 oscarlı mükemmel bir başyapıt...10/10
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Filmin adı beni bu filme iten nedenlerden biriydi konusuda öyle bir matematik dehasının santim santim dibe çöküşü ve sonra yükselişi. Film başlarda güzeldi baya iyiydi ortalarda biraz durgunlaştı ama finalinde tekrar canlandı iyi bir sonla bitti ama beklentilerimin altında bir filmdi yine de izlenir. 10/8
kemerlee
kemerlee

31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Seğredebileceğiniz en sıradışı, en dinamik, en etkileyici biyografi, Russel Crowe'un oyunculuğu tartışmasız çok iyiydi ama Insiderın sonlarına doğru çok benzer bir performans göstermiştiki filmi bilmeyen birine beş dakika gösterin crowe'un Nash karakteri sanar o derece, bide gerçek bir kişiden alınmasına rağmen kendilerine göre birçok şeyin eklenmesi ve çıkarılması(aldattığı için karısından boşanmış) yanlış olmuş o yüzden tam puan veremesemde her sinema severin seğretmesi gereken bir yapıt olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
volkanick
volkanick

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Delilil ile dahilik arasındaki ince çizgi üzerinde yürürken zaman zaman yalpalayan bir adamın hikayesi.. bu adamı muhteşem bir oyunla canlandıran Russell Crowe un oscar kazanamaması çok enteresan..Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri
tarhansimsek
tarhansimsek

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
10 tam puanı hak eden nadir filmlerden. Bir gerçekten alıntı olması ve de kurgusu mükemmel. Okulumda lise son sınıf öğrencilerinin tamamına sinema tadında izlettiğim 5 filmden biri ve bu film sonrasında aldığım kompozisyon ödev dönütlerini okuyunca filmi dahada sevmeye başladım.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben cok begendim bu fiLmi...