Yeni Bir Yaşam
3,9

beck31
beck31

11 Mart 2011 tarihinde eklendi
Duygusal ve kanırtıcı öğeler barındıran sağlam bir drama Life as a House. Kevin Kline başta olmak üzere oyunculuklar hoş ve seyrinde. Metaforların gerçekçi yansıtılışından, aile kavramını güzel bağlayışına hoş detayları var.8/10
volkanick
volkanick

31 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Dünya'ya bir kez geliyoruz ve yapmak isteyip de sürekli ertelediğimiz şeyleri yapmak için bir doktordan dört aylık ömrünüz kaldığını duymayı beklemeyin..Çünkü ölüm genelde haber vermeden gelir.
Son derece sıcak, sevgi ve hüzün dolu bir a izleyin.
darklovedmt
darklovedmt

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film çok beğendim konusu oyunculuk konuyu işlemeleri bence gayet iyiydi 10/9
kruvasan
kruvasan

3 Haziran 2002 tarihinde eklendi
Life As a house filmini perşembe akşamı öngösteriminde izledim.Yorumu bugüne bırakmamın nedeni filmin üzerinde biraz daha tarafsız düşünebilmek içindi.Çünkü filmi çok sevdim çıkınca abartılı şeyler yazabilirdim.Film gerçekten güzel etkileyici.Kevin Kline Wild Wild West deki performansını affettirdi açıkçası.Her karesiyle hayat dolu filmin romantik öğeleri göz dolduruyor.Star Wars2 de Anakin Skywalker rolünde izlediğimiz Hayden Christensen de bu filmde biraz daha iyi.Alyssa filmin en iyisi ismini bilmiyorum ama gerçekten umut vaadettiği açık.Her şeyiyle güzel bir seyirlik sizi bekliyor vizyondaki en iyi filmlerden biri.Bol sinemalı günleer
gokhanhelsing
gokhanhelsing

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmn konusu güzeldi samin kız arkadası cok iyi oynamş aslında satanist bir genci anlatıyo daha sonra hayatı yaşayarak ögrenen biri babasının ölümü onu cok üzüyo film hayattan ders cıkarılması icin cok güzel bir filmdi sam in kötü alışkanlıkları onu birden degiştiriyordu babasına inat etse bile cok güzel 10 üzerinde 9 bana göreee izleynn bu arada kız arkadası cok cana yakındı!ben sevdim kızn rolunu