vespertine-2
23 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
zeki,kurnaz komik..ama herşeyden ötesi çok başarılı!!salonu terkeden çok kişi oldu..izlemek için mutlak john malkovic olmak'ı izleyin yoksa pek bir anlamı olmas sizin için!
Filmin kendi içinde hoş ve düşündürücü bir felsefesi var anlamak biraz zor olabilir ama biraz düşünürsek filmi anlayabiliriz.Ama öyle filmde iki kişinin aşkı yada ne bilim kovalamaca sahnesi yok bu da bir çoğumuzu sıkar ve filme kötü dedirtir. Ayrıca toplumda sık görülen iki insan portresini o kadar iyi çizmiş ki film bence bu filme kötü denemez.Bu tarz filmlerin kaderi galiba
Hakan kardesimizi gonulden kutluyorum. Cok basarili saptamalarda bulunmus. Ozellikle bu film icin "anlamadim, karisik ve cok agir" seklinde yorum yazan arkadaslar icin guzel bir guide olmus. Ben de filmi cok basarili ve degisik buldum. theather 16 nin da dedigi gibi iq seviyesi yuksek olanlar icin yapilmis bir film. Not:Filmdeki 2 benzer sahneye dikkat cekmek isterim. 2 araba kazasi sahnesi de cok basarili, adeta seyirci kendisini de arabanin icinde hissediyor.
bu filmden sonra belki 200 kadar film daha izledim. fikrim hala değişmedi. bana sorduklarında hiç düşünmeden cevap verebildiğim soruların başında bu film yer alıyor. soru şu: izlediğiniz en kötü film hangisi? 0/10
bu filme dair hatırladımğım tek şey mola werildiğinde manitamlasigara içtiğimdi ve onun suratında ki donuk ifade o kdar kötü bi filmmiş ki hiç biişişi anımsatmıyo bana belki şimdi izlesem beyenirim ehu
Herkesi saracak bir film değil..Ama bu tür filmlerden hoşlananlar için kesinlikle izlenmesi gereken bir film..Filmde daha çok içe dönük çözümlemeler var...
İşte oyunculuk budur, aynı adam değil sanki iki farklı oyuncu var dedirtiyori oyunculuğuna bittim. Face/Off da hayran olduğum adamın en dandik filmini bile sıkılmadan izlerim mimikleri bu kadar mı iyi kullanır bir insan. Aldım ve koydum arşivime.. 10/10 yönetmen89 arkadaşıma katılıyorum son birkaç film fiyasko denilemez de önerilemez daha çok doğru bir tespit olur diye düşünüyorum, ayrıca -kötü eleştiriler almış özellikle son filmeleri- (bir dedikodu) Nicolas Cage in bir yapımcı şirketiyle anlaştığı yönünde bir haber duymuştum yani pek seçme şansı bırakmayan projelere imza atmış olmasının etkisi olabilir.
bence film oldukça başarılı.filmde sanarist charlie kaufman'ın kendi hayatından bir kesiti izliyoruz. filmde izlediğimiz konu, o filmin ortaya çıkış sürecini anlatıyor.örneğin filmin ortasında kaufman film şöyle başlıyor diyor ve zaten biz onu filmin başında izlemiştik.benim asıl hoşuma giden kaufman'ın dürüstlüğü. john malkowich olmak'ın setinde john cusack'ın kendisine selam vermemesi bunlara bir örnek.herkese göre bir film değil. 8/10 veririm
Mckee nin dediği gibi ne yaparsan yap sonunu iyi bağla... filmde biraz bu eskikti açıkcası... diğer kısımlardan çok zevk aldım ... izlediğim farklı seneryolardan bir tanesi ...
Bilinen otuzbinden fazla orkide türü var biri kaplumbağaya benzer biri maymuna benzer biri soğana benzer birbaşkası öğretmene benzer bir diğeri jimnastikciye bir diğeri lisedeki güzel tenli kıza başka biri yatakda candy times ın bulmacasını çözen newyorklu bir aydına benzer biri ortabatı güzellik kraliçesine benzer bir diğeri ameli aya birinin gözleri dans eder birinin gözleri dünyadaki tüm hüznü barındırır.
igrenç bir film nicolas cage'e hiç gitmemiş film kariyeri olağanüstü olan bi adam için utançverici bence, bu filmi bana verip zamanımı heba eden arkadasım hadsiz tameri hiç affetmiicem ne biçim arkadasım var beee allaa alla!