Hayatımda izlediğim en berbat en saçma filmlerden biriydi nasıl bitirdim kendime şaşıyorum :) dram desen dram değil korku gerilim zaten hiç değil filmin ne başı var ne sonu kısacası ben hiç beyenmedim boşa çekilmiş zaten bedava çekilmiş hiç masraf edilmiş sahnesi yok ben tavsiye etmiyorum genede siz bilirsiniz sonra vay ben duymadım yorumu görmedim demeyin:):)
Çok gerilim dram cart curt izlemem ama beğendiklerim vardır da bu olmamış aga valla film boyunca adam akıllı hiçbir şey görmüyoruz ne gerildim ne üzüldüm çok da klişeydi iki günde bitirdim sıkıntıdan finali de olmamış zaten saçma ve boştu izlemeye değmez bunu izleyeceğinize gidin başka şeyler izleyin
Aşırı iğrenc bi filim bunun yerine böcek savaşı izleyin daha iyi kadım ruh hastası manyak insan kıza başlarda çok gıcık oldum ama garibim çok tatlışmış kadına ömrümün sonuna kadar sövcem SAKIN İZLEMEYİN açıklamak bile istemiyorum