Run Rabbit Run

Ferit Yıldırım
Ferit Yıldırım

11 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Bitene kadar neredeyse kurdeşen döküyodum. Çok sıkıcı ve kopuk sahneleri olan bir film. Yani anlatamam. Berbat berbat berbattt sıfır sıfır sıfır
Ünal D
Ünal D

19 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en berbat en saçma filmlerden biriydi nasıl bitirdim kendime şaşıyorum :) dram desen dram değil korku gerilim zaten hiç değil filmin ne başı var ne sonu kısacası ben hiç beyenmedim boşa çekilmiş zaten bedava çekilmiş hiç masraf edilmiş sahnesi yok ben tavsiye etmiyorum genede siz bilirsiniz sonra vay ben duymadım yorumu görmedim demeyin:):)
Polat Alemdar
Polat Alemdar

2 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Çok gerilim dram cart curt izlemem ama beğendiklerim vardır da bu olmamış aga valla film boyunca adam akıllı hiçbir şey görmüyoruz ne gerildim ne üzüldüm çok da klişeydi iki günde bitirdim sıkıntıdan finali de olmamış zaten saçma ve boştu izlemeye değmez bunu izleyeceğinize gidin başka şeyler izleyin
Eylül Ece yaman
Eylül Ece yaman

15 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Filmin başında aslında kızın hastası olduğunu düşünmüştüm ama ne yazık ki anne ruh hastası çıktı.Kadina ağız burun dalasim geldi.
Asya nil Karababa
Asya nil Karababa

23 Ocak 2025 tarihinde eklendi
Aşırı iğrenc bi filim bunun yerine böcek savaşı izleyin daha iyi kadım ruh hastası manyak insan kıza başlarda çok gıcık oldum ama garibim çok tatlışmış kadına ömrümün sonuna kadar sövcem SAKIN İZLEMEYİN açıklamak bile istemiyorum