Jeepers Creepers
3,4

fula
fula

6 Haziran 2006 tarihinde eklendi
ilkini sinemada izlememiştim ana vcdisini aldım ve çok etkilendim.bence süperdi..kaç kez izledim..ama sonu hüzünlü bitti..bence Darry kurtarılmalıydı.sonu da etkileeyiciydi bence..keşke 3 de çekseler..
emre-aluc
emre-aluc

30 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
................ BU NE YA ???????
mevkas17
mevkas17

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence çok harikaydı.2.inciyi çok önceden izledim ama 1.ci çok daha iyi.özellikle gina phılıps çok başarılıydı.baştan sona korku gerilim mutlaka izlenmeli.özellille kötü sonla biten çok ender filimlerden biri jeepers creepers
said-hoca
said-hoca

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu film nasıl olurda bu puanı alır aklım almıyor gerilim dolu sahneler super bi film kacırmayın
franko1331
franko1331

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filim konusuylada yaratığın üstün özellikleri falan harika bence güzel bi filimdi lütfen puan verirken dikkat edelim filime yazık etmişler,korkuysa korku, konuysa konu,süpriz sonsa ayrı bigüzel bence seyredin pişman kalmıcanız
zombieinstinct
zombieinstinct

16 Kasım 2009 tarihinde eklendi
gerçekten izlediğim en güzel filmlerdendi.
izlemenizi tavsiye ediyorum.
tabii her korku filmi gibi saçma yerleride yok değil ama filmin hakkını vermek lazım :D
sinesever
sinesever

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en harika korku filmi bence
oguzusta01
oguzusta01

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
islediğim en gusel fimlerden biri en guselide jeepers creepers in karizmasına hayran olmamak elde değil 2. filmide tavsiye ederm orda daha daha karizma