Jeepers Creepers
3,4

wolkiwolki
wolkiwolki

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmi büyük beklentilerle izlememek lazım.Klişe bir hikayesi var.Enteresan bir tarafı yok yani..Ama boş vakti olana fena da vakit geçirtmiyor bence...
widmark-2
widmark-2

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
beğenmedim son sahnesi iyiydi yalnızca
verbalkint92
verbalkint92

25 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
bir arkadas tavsiyesi ile izlediğim bu filmi hiç beğenmedim.yorumlara dikkat ettim hiç kimse yazmamış kurgu ve mantık hataları olduğunu.iki hata ikisi de farklı araba sahnelerinde.vcd formatı da kalite olarak kötü.tabii bu filmi abğlamaz,türkiyedeki sorumlu firmaya aittir faturası.tek başarılı sahne son karede mevcut.başarısız bir yapım ve zaman kaybı.oyuncular etkisiz performans göstermişler. 4/10
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
harikulade bi film izlenmeli
mozcelik1984
mozcelik1984

10 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Jeepers Creepers son 5 yılın en iyi korku filmi olarak nitelendiriliyor...Bekleyip gorecez
durdumurat
durdumurat

10 Eylül 2002 tarihinde eklendi
yahu habunada korku deyip getirmişler ..nelanbu korkununda şerefi vardı birileri
onuda aldı götürdü..gerilimmişş.
lan birde ikisini çekmiyorlarmı .ne desem moktan hemde ne momtan..
garrettie
garrettie

25 Ekim 2004 tarihinde eklendi
pek bi korku filmi sayilmaz daha cok klasik genclik filmi gibi bisi deli gibi herseye atlayan heyecanli merakli tipler yuzunden film olmus bi baskasi olsa tirsip kacar neyse yaratik icin izlenir .ama filmin son sahnesi guzeldi cocuk gitti sorun bitti gibi olmus :)
elkboy
elkboy

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
yaratığın gizemi filmi güzel yapıyor
cron026
cron026

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
en çok etkilendiğim film diyebilirim. bazı yönleri saçma gelebilir ancak creeperin gizemi akıllarda kalan cevapsız sorular serinin 3. filmini izlemeye mahkum bırakıyor. serinin 3. filmi inşallah büyük bi saçmalıkla sonlanmaz( ikinci filmi tam bi hayal kırıklığı ) 8/10
said-hoca
said-hoca

9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu film nasıl olurda bu puanı alır aklım almıyor gerilim dolu sahneler super bi film kacırmayın
oguzusta01
oguzusta01

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
islediğim en gusel fimlerden biri en guselide jeepers creepers in karizmasına hayran olmamak elde değil 2. filmide tavsiye ederm orda daha daha karizma