iyi filmdi.küçükken etkilemişti beni aslında.diyaloglar olsun yaratık olsun o mekanlar ve gerilimler olsun gayet düzgündü yani,oturup televizyonda rahatlıkla izlenebilecek bir yapım.
Creepers karakteri Fredd’ye çok benziyor.Filmin konusu güzel ama pek korkutucu değil.Yer yer gülmek geliyor içinden creepers’a..İyi bir korku filmi değil bence..
korku filmi değil ama berbat teen-slasher'ların yanında adeta bir hazine.filmin akışı ve sonu çok ii.ilginç bir deneyimdi bu filmi izlemek.ikincisinin ise ilk filmdeki etkiyi bırakacağını düşünmüyorum
bir arkadas tavsiyesi ile izlediğim bu filmi hiç beğenmedim.yorumlara dikkat ettim hiç kimse yazmamış kurgu ve mantık hataları olduğunu.iki hata ikisi de farklı araba sahnelerinde.vcd formatı da kalite olarak kötü.tabii bu filmi abğlamaz,türkiyedeki sorumlu firmaya aittir faturası.tek başarılı sahne son karede mevcut.başarısız bir yapım ve zaman kaybı.oyuncular etkisiz performans göstermişler. 4/10
Joy Ride' a çok benziyor bu film. Onun gibi, saçma biraz, gerçi korkutuyor ama fazla uzun sürmüyor korkunuz, ya çok saçma diyorsunuz bitiyor. Konu çok küçük kalmis, sonunda da bir yere baglanmiyor.. 10 üzerinden 5,5