John Q
4,4

vva1
vva1

22 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Denzel Washington tek kelimeyle müthiş. Onu izlemekten büyük zevk alıyorum. Bir filmi izlemem için sadece adının geçmesi bile yeter benim için. Bu filmde diğer filmlerinde de olduğu gibi oyunculuğunu konuşturmuş. Basit bir konudan oyunculuklar ve filmin iyi işlenişiyle çok güzel bir film ortaya çıkmış. Finalde gözlerimden yaşlar gelmesine engel olamadığım bir film. Fırsat bulursanız izleyin derim, özellikle orjinal diliyle daha çok etki bırakıyor.
cilidi
cilidi

8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Denzel Washington yine yaptın yapacağını müthiş bir dram herkesin izlemesi gereken müthiş bir film
kaderimsin3886
kaderimsin3886

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film güzel bi dram örneği. caresiz bir babanın cocuğu için neler yapabileceğini gözler önüne seriyor. ve tabiki en büyük hak washington un.:)
cagdasbayat
cagdasbayat

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi ağlayarak izledim çok duygusal bir film hayatımızda ve özelliklede Türkiyemizde çok sıklıkla rastlayacağımız bir konusu var filmin bu da filmi gerçekçi kılıyor.Eğer bu adam nasıl oldu da oscarı aldı diyenler varsa da filmi izleyen ve görün derim.10/10
hozzot
hozzot

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir flim

oğlu için neler yapıyor kendini bile feda etmeyi düşünüyor

10 puan ve favori :)
eylul87-55
eylul87-55

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yıllar önce izlediğim ve hala izlerken beni duygulandırabilen nadir filmlerden bir tanesi .denzel washington un oyunculuğuna zaten laf yok
ferobadici
ferobadici

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bu film efsane filmi izlerken gözlerimden yaşlar geldiğini gördüm olay çok iyi anlatılmış bir babanın oğlu için neler yapabileceğinin en güzel örneği bence bütün gençler izlemeli babalarının değerini anlamaları için 10/10
hepyek55555
hepyek55555

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
denzel abi yapmış yine yapacagını güzel filimdi.
bugrademir41
bugrademir41

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
mükemmel bir film. hayatta herşey para değil düşüncesini hafızlara kazırcasıne şahane bir film. kesinlikle izleyin
tom1903
tom1903

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu filmin hakettiği puan kesinlikle bu değil.Muhteşem bir dram ve oyunculuk.İzleyip de ağlamayan var mı acaba?
Babalığın ne olduğunu bize öğretiyor.
celik4786
celik4786

22 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bu adam oyuncu olmak için yaratılmiş ne oynasa hakkını veriyor 10*10
asigen-59
asigen-59

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
insanın ölmeden önce daha doğrusu baba olmadan önce yada olduğu zaman seyretmesi gereken bir film.. 10/10
legolas-t
legolas-t

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten mükemmel bir film, senaryosu bu kadar güzel olan bir filmde birde üstüne Denzel Washington gibi bir oyuncu oynuyorsa bu filmin kötü olması mucize olurdu sanırım...
yucix
yucix

16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka seyredin,denzel müthiş
lal-kobebryant24
lal-kobebryant24

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süper süper süper.İzlemeyenler kesinlikle izlesin.Çok güzel bir drama.Denzel W. da çok güzel rol yapıyor.Adam hangi rolde oynasa güzel yapıyor işini.Çok güzel film.Ailecek izleyin derim...