John Q

bu adam oyuncu olmak için yaratılmiş ne oynasa hakkını veriyor 10*10
kadir503
kadir503

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar oscarı sonuna kadar haketmiş falan demiş. Bildiğim kadarıyla Denzel bu filmle oscar almadı. Training Day ile aldı.
tom1903
tom1903

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bu filmin hakettiği puan kesinlikle bu değil.Muhteşem bir dram ve oyunculuk.İzleyip de ağlamayan var mı acaba?
Babalığın ne olduğunu bize öğretiyor.
iste-budur
iste-budur

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
benden önce yorum yapan Acuntr'ye katılıyorum,önce onu belirteyim.gerçekten çok iyi bir filmdi.hakiki drama desem daha mı açık olur acaba.her ne kadar 3 sene önce izlemiş olsam da hala aklımda.yani unutulmayacak türden bir film.sakın denzel washington'a önyargılı yaklaşıp filmi izlemekten vazgeçmeyin,çünkü çok çok iyi bir film.
acungio
acungio

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bu filme 7 üstü puan vermeyenlerin hangi filmlere bu puanları verdiklerini çok merak ediyorum bu film gerçekten mükemmeL
dawson-creek7
dawson-creek7

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
eger gercekten tüm ailenin izleyebilecegi bi film arıyosanız inanın tam adresine gelmişsiniz demektir...!!! denzel washinghton harikulade bi oyunculuk sergilemiş...arkadaşlara katılıyorum neden film rayting bu kadar düşük banada anlamsız geldi acıkcası!!! 8/10 ;)
leanardooo
leanardooo

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçekten verilen puanla filmin alakası yok.son yılların en iyi dramalarından birisi bence.eğer izlemeyen varsa mutlaka tavsiye ediyorum
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

1 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Daha iyi olabilirdi.Senaryo iyi kullanılamamış.Washington’ın oğluna hayat dersi verdiği bölüm ve doktora ’’oğlumu tanısanız seversiniz’’ dediği bölümler çok etkileyici.Bir de Washington’ın oyunculuğu bence Out of Time ve Man on Fire’da daha iyiydi.
klace
klace

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
denzel ustanın tartışmasız en iyi filmi. fakat bu oyunculukla altın heykelciği kaldıramadı. herhalde 2 sene üst üste hemde onlara göre değişik gelen bir renge ödül vermek istemediler. gerçekçilik açısından en iyi filmlerden biri.
freecritic
freecritic

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Az önce dvdsini izledim,ağladım,beğendim,etkilendim... daha ne diyebilirim ki? mükemmel bir film. Denzel Washington harika oynamış.
naked-soul
naked-soul

3 Ekim 2005 tarihinde eklendi
işte danzel washington ve işte film...harika olmuş izlerken gerçekten çok duygulandım izlemeyen varsa bence mutlaka izlemeli,ben çok beğendim...
Engin Gürses
Engin Gürses

20 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
Ne kadar klişelerle , duygu sömürüleriyle bezenmiş bir film olsa da beni bayağı etkiledi hatta gözlerimizi doldurdu.. Denzel Washington her zamanki gibi yine döktürmüş.Anne Heche de iyi oynamış...
wildmor
wildmor

13 Haziran 2005 tarihinde eklendi
bence film çok güzeldi.bir babanın çaresiz kaldığı zaman içine düştüğü durumu anlatıyo.bence güzel yansıtmışlar.siz öyle bir durumda olsaydınız merak ediyorum oğlunuzu ölü
memi terkederdiniz...bence film çok güzeldi zaten denzel harikaa...
dostça
dostça

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
bu filmideki babanın duygularını ancak baba olan anlıyabilir bence.filim güzel
kenloach
kenloach

9 Ekim 2004 tarihinde eklendi
ABD’de de zengin olmayan sınıfın büyük sorunları olduğuna tanık oluyoruz bu filmde.Çok başarılı bir özeleştiri.Ayrıca tek kişilik bir gösteri var karşımızda.İzlerken ağlaynlar olduğunu farkettim.Bazı klişe sahneler vardı ama bu genelde aldığınız keyfi bozmuyor kesinlikle.