Âkif
2,8

Özel Ders
Özel Ders

25 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Filmin ismi Akif değil M. Kemal konulsa daha uygun olurmuş. Merhum Mehmed Akif'ten çok M. Kemal anlatılmış, mübalağalı övgüler ile bahsedilmiş.( Ki M. Kemal , merhum Mehmed Akif'i inkılaplara ve şapka giymeye karşı olması sebebiyle Mısır'a zorunlu sürgüne gönderen kişidir.)

Gittiğim film salonu bomboştu. Filme gitmenizi de tavsiye etmem. Ekseriyetle yanlış tarih bilgileri içermektedir.
Mocan Mocan
Mocan Mocan

6 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Para israfı gerçekten olmamış bir film güzelim konuyu mahfetmişler ne şaheserler çıkabilirdi halbuki
Gizem Türk
Gizem Türk

5 Ekim 2021 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü biyografi diyebilirim Türkler şu güzelim tarihi ve karakterleri nasıl berbat anlatmayı başarıyor her defasında şaşırıyorum her kuruşa acıyorum Türk sineması gerçekten bitik . Sakarya n gidip paranızı çöpe atmayın yavuz Bingöl ün oyunculuğu aşırı kötüydü dişlerini yeni mi yaptırmış nedir konuşmaktan bile acizdi senaryodan oyunculara kadar hepsi (Fikret Kuşkan hariç ) berbattı .
Pana Anka
Pana Anka

27 Eylül 2021 tarihinde eklendi
İstiklal marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoyu böyle berbat anlatılmazdı. Amaç sadece Mustafa Kemal i temize çıkarmak. Şu sinemada tekim. Bomboş. Hiç para harcamayın.
Nazlıcan Yeşilnar
Nazlıcan Yeşilnar

24 Mart 2022 tarihinde eklendi
Oyunculuklar cok kötüydü filmi izlerken sadece ne zaman bitecek diye bekledim. Ayrıca Mehmet Akif rolü hiç olmamış, diğerlerine bir şey demiyeceğim ama baş rolün böyle olması ayrı bir kötü. Filme o kadar fazla müslümanlık işlenmiş ki 1 saat 51 dakikanın 1 saati namazla niyazla geçiyor. spoiler:

Cok bos zamanınız varsa izleyin ama izlemeniz size bir sey katmaz.
Mahmut Akkadı
Mahmut Akkadı

16 Kasım 2021 tarihinde eklendi
filmde akifin istiklal marşı yazma serüveni 2 dakika. diyeceklerim bu kadar. resmen böyle bir şahsiyet ne kadar kötü yorumlanır diye biraraya gelmişler ve film çekmeye karar vermişler yazık