Zaman yolculuğu solucak deliği temalı oldukça tuhaf bir romantik komedi en başta senaryo saçmalığın daniskası, ryanla jackman kötü bir çift oluşturmuşlar performanslarıda oldukça düşük.Sonuda gerçekten çok kötü.
Kate & Leopold büyüleyici bir film.Meg Ryan ve Hugh Jackman inanılmaz bir kimyayı yakalamışlar.Hatırı sayılır aşk filmlerinden biridir benim için.Sting müzikleriyle ise tadı bir başka , saatlerin nasıl geçtiğini farketmiyorsunuz bile aşkın zaman kavramı yoktur zaten :)
bazı filmler vardır ki konusuna bakılmadan başrol oyuncuları için gidilir...meg ryan bu filme sırf senin için gidicem melekler şehrinden beri seni çook özlemiştim.....
bu filmi tvde izledim ve gercekten cok begendim...kesinlikle cok güzel bir romantik komedi..meg ryan ve hugh jackmanda gercekten cok iii bir ikili olmuşlar..güzeldi..
Romantik komedi filmlerinden gına geldiğinden midir filmin kaliteszliğinden mi bilmiyorum ama ben filmi beğenmedim.Yine de bu tarz filmlere tutkun olanlar hoşlanabilir.Meg Ryan her zamanki bildiğiniz Meg Ryan.6/10 o da Hugh Jackman ın filmdeki inanılmaz tatlılığı için...
Meg Ryan filmleri içinde belki de en sonuk kalan romantik filmi yani diğer filmlerinde oldugu gibi sarsıcı boyutlarda romantik bir film değil, ama yinede eglenceli Hugh Jacman la iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum, ve de zamanı bol olanların izlemesini tavsiye ediyorum
Çok güzel bi romantik komedi çok sıcak fakat türkçe dublajlı izlenmemeli sesler pek iyi olmamış, sadece meg in olması filmin izlenmesi için büyük bi neden:)
hugh jackman ve meg ryanın uyumu harika şöyle 3-4 tane daha filmde birlikte rol alsalarmış da bizde dizi gibi izleseymişiz.yaratıcı beyinlerin eseri olan eğlenceli film.
Aslında fantastik olarak filmden pek bir beklentiniz olmasın ama romantik komedi olarak geçekten kayda değer mükemmel bir film. Meg Ryan için bu filmi izleyecek olanların ise kesinlikle izlemesi gerektiğini düşünüyorum, çünkü mükemmel bir oyunculuk ve mükemmel bir tatlılık Meg Ryan ın bu filmdeki en üst kademesi olmuş. 9/10