Dünyayı Ardında Bırak

Armi
Armi

14 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Nefret dolu, kaba saba ve hiç bir içerik barındırmayan yorumları görünce filmin ne kadar doğru çıkarımlar üzerine kurulduğunu tekrar takdir ettim.
Film konusuyla, finaliyle son derece özgün bir yapım. Devamının geleceği ile ilgili tahminlere katılmıyorum.
Aksiyonlu, mantıkdışı kahramanlıklarla şişirme bir propaganda filmi arıyorsanız 1 yıldız verip hakaretler eden arkadaşların sözünü dinleyin.
Ozanakucagi
Ozanakucagi

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Don’t Look up (Yukarı Bakma) filmiyle tarzlarını benzer buldum. Onu beğenen bunu da beğenir. Bu tür filimlerde metaforik ögelere fazla yer verildiği için, derinliği kavrayamanlar filmi zaman kaybı olarak görebilirler. Neyseki puanına aldırış etmeden filmi izledim. Kısaca son 20 yıldır insanlığın global olarak yaşadığı sorunların, kafa yorduğu konuların altını çizmiş. Ve en önemlisi de bu tür filmlerde sık rastlanan “böbürlenme” ve “kahramanlık tripleri”ne hiç girilmemiş. Doğal bir senaryo, oyunculuklar da doğal. Başyapıtlar arasına girebilir.
Elif Lion
Elif Lion

12 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Hayatimda bosa gecmis 2 saat, 2dklik bile olay yoktu filmin sonu yoktu. 5 puan veriyorum. Bu filmi cekebilmek kabiliyet ister 
ebru
ebru

27 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Verilmek istenilen mesajlar net ve guzel, çoğunluk beğenmemiş, demek benim algılarım farklı )) hiç sıkılmadan filme kapılıp izledim gayet beğendim.
serap ucar
serap ucar

11 Ocak 2024 tarihinde eklendi
bilmeden etmeden yazmışlar yapay zekanın yakın gelecekte bize yaşatabileceği en olası kötü senaryoyu ortaya koymuş film
Recep Gultekin
Recep Gultekin

9 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Öncelikle flime 5 yıldız begendigimden değil belki sadece olumlu yorumlari okuyup inatla izlemeye karar veren arkadaşlar için yazıyorum flim tam anlamıyla saçmalık silsilesinden oluşmuş oyuncu kadrosu çok sağlam bana yıllar öncesi Morgan freemanin duş kapanini anımsattı oda çok saçma sapan bir hayal kırıklığiydi flime başlarsanız kesinlikle acaba sonunda ne olacak acaba bu saçmalık nereye bağlanacak diye sonuna kadar izleyeceginize garanti veririm ama flim bitincede bu ne saçma sapan iğrenç flim diyeceğiniz den de şüphem yok vakit kaydı boş vaktim çok diyen oturup izlesin ders niyetine böle bir saçma sapan bir yapıt daha yok ama izleyin izleyinki size iğrenç bir flim nasıl olur tecrübesi katar
Cagla Buket
Cagla Buket

29 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Film yapay zekanın ne kadar tehlikeli olabileceğini anlatıyor Spoiler veriyorum, finali hayal gücümüze bırakan filmlerden ama çokta yarı kaldı diyemem kadın kızının nerede olduğunu doğru tahmin etti, kızı bulduklarında hayatları kurtulacak yani filmin sonu da gayet açık ve net bir şekilde kurtulduklarını gösteriyor.
Muhammed Argun
Muhammed Argun

22 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hesabı bu filme yorum yazmak için açtım izlemeyin kardeşim izlemeyin, vakit kaybı. 5 puanı da filmi izlemeye sebep arayıp, sadece yüksek puan verenleri okuyanlar için yazdım. Spoilersiz filmin sonu hiçbir yere bağlanmıyor bomboş filim