Kill Bill: Volume 1

Tek kelimeyle mükemmel...
ozcanergun71
ozcanergun71

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmin müzikleri,estetik dövüş sahneleri tamam. Ama neresi başyapıt anlamadım. Acaba göremediğim birşeymi var dedim 2 defa seyrettim. Müzikleri ve sanki matrix taklidi estetik dövüş sahneleri hariç bence mantık hatalarıyla dolu bir film.Sanki filmin kahramanları tek başına bu dünyada. Uma Thurman bütün japon mafyasını kılıçla biçiyor hiç kimsenin aklına silah kullanmak gelmiyor herhalde.Japon polisi ne iş yapar onu da anlamadım. Ortalık mezbahaya döndü polis çom meşgul herhal.Hele hele kadınlara böyle sahneler hiç yakışmıyor.Bana inandırıcılıktan uzak, basit tamamıyla şişirme bir film gibi geldi...
Ismail T.
Ismail T.

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tarantino kendine has tarzını yine konuşturmuş.çok başarılı bir film.Tarantinoya has şiddet sahnelerini bolca bulabileeginiz bir film.dövüş sahneleri cok gercekci.son derece başarılı bir film
pi-bro
pi-bro

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tarantino muhteşem ya.bu filmden sonra bi kere daha anladım.bi film 2 dakika bile mi sıkmaz.kan ve vahşet doruklarda.uma thurman zatten çok iyi.8.7 almış.sonuna kadar hakediyo.daha yüksek bile olabilir hatta
tarantino yine yapmış şovunu
serefsonmez
serefsonmez

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
1+1=1
Çok uzun oldu.Filmi 2 bölüm halinde göstermeye karar verdiler.Vol 1 2. filme hazırlık niteliğinde, Bill bile gözükmüyor desek yeridir.Dövüş ve şiddet sahneleriyle öne çıkıyor.2 filmi de alırsanız tam bir arşivlik.İkisi bir film.

ideefixe.com 05.04.2005 yayımlanmıştır.
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tam anlamıyla herşeyiyle bir başyapıt kült filmlerinde başyapıttı animeleriyle olsun anlatımıyla olsun tarantinonu tarzını sevenlere ya da sevmeyenlere unutulmaz anlar yaşatan bir film ,film baş karakter olan gelinle bizi bütünleştirmeyi öylesine iyi başarıyorki son derece sert intikam sahneleri izleyiciyi rahatsız etmekten öte tarifi mümkün olmayan çılgınca bir haz yaşatıyor zaten tarantinoda vazgeçemediğimiz onun tarzı kan üzerine yapılan kara mizah değilmidir herşeyiyle tarantinonun duruşunu hayataa ve intikama bakış açısını yansıtıyor film sanatta doğru veya yanlış olmaz yani tarantinonun bakış açısı ve tarzını eşeştirmrk bize düşmez biz sadece bu tarzın bize başarıyla verilip verilmediğle ilgineriz ve film bunu başarıyla veriyor o halde bşarılı bir film var karşımızda
yigityasa
yigityasa

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
HArika tadından yenmiyor adeta
10/10
Actor-Ums
Actor-Ums

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlenmeye kesinlike değer bir film. bu filmde uma thurman kendini aşmış yani çıtasını yükseltmiş. böyle bir karakterde bulunması gerçekten değişik ve güzel olmuş. film harika!
gordeslideniro
gordeslideniro

9 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tarantino tarzı ilginç çarpıcı görsel bir şölen
basakbilgi
basakbilgi

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Devasa popularitesine ragmen kendisine marjinal bir sevgi beslenen, yeri her zaman ayrı tutulan, (çaktırmadan) postmodernist yönetmen tarantino kendini farklı yapan, Amerikan sinemasını önemli bir biçimde değiştirmesine sebep olacak filmleri yapmasına ilham periliği eden uzakdoğu sinemasına saygı duruşu filmini yapmış.
zgrklc
zgrklc

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Quentin trantino goruntulerin ardindakiler beni kendine ceken, verdigi- anlayabilenlere veridigi- ince mesajlar , kisiligini ve hayallerini ekranda yansitmasindaki marifeti onun zekasini gosteriyor
hakan8008
hakan8008

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bu adam için diyecek bir şey bulamıyorum.Bana sinema yı tutku halinde sevdiren adam. reservuar köpekleri ile başladı ve bitmek bilmiyor. bitmesin de zaten.. sinemasal olarak çok iyi yerleştirilmiş, tasarlanmıış dövüş sahneleri,her zamanki gibi özenle yazılıp seçilmiş diyaloglar,ucuz japon filmelerine özgü o büyülü hava, bir zeka ışıltısı. Bu adam sinema yı çok iyi biliyor hemde çok iyi. sanırım gelin i bu kadar iyi canlandırabilecek kişi uma thurman dır. sinema yı komple bir şekilde düşünen tarantino her filminde olduğu gibi müzikte de çok seçici.sahnelerle uyumlu harika melodilerde bu film de sizleri bekliyor. alın, izleyin ve sinemanın bu kült serisinin ilk filminin tadını çıkarın. yaşasın tarantino
cd-ci007
cd-ci007

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izlenmeye değer nadir filmelerden bir tanesi adtea bi başyapıtta denilebilir 10/10
skull-dex-skull
skull-dex-skull

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
harika
mxblitz
mxblitz

4 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film olmuşş..izlenmesi gerekli diye düşünüyorum.gerçi çogu yerde kanlar biraz abarti ama yine de ayri bi güzel =P