Matrix Revolutions
2068 Puanlama

Tolgakocak
Tolgakocak

20 Aralık 2025 tarihinde eklendi
seri tam bir başyapıt seriyi izliyorum 3 filmde aksiyon hic eksilmedi muazzam bir yapım ama bu imdb puanı bana düsük geldi sanki en azından hakediyor diye düsünüyorum
Kâhin
Başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır.
Furkan Y.
Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Bir zamanlar peşinden koştuğumuz, bilim kurgunun sınırlarını zorlayan harika bir film. Her zaman sıkmadan izlenebilir.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
en beğendiğimm bölüm oldu. herşey tatlıya bağlandı. son dövüş sahneleri biraz abartılı olsada keyifli dakikalar geçirdim.
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Serinin uzak ara en zayıf filmi, fransızı bastıkları kaliteli dövüşlerin yaşandığı sahne ve kusursuz final dövüşüne rağmen, fazlasıyla sionu göstermesi siondaki savaş sahnelerinin oldukça sıkıcı, uzun ve abartılı olmasıyla beklenen düzeye ulaşamıyor.Bu yinede çok iyi bir film değil demek değil, ama matrix diyince çıta öyle yükseliyorki bir başyapıttan aşasını ister istemez düşünemiyorsunuz.
10/8,5
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
süper kesinlikle izlenmesi gereken bir seri filmin devamı 9/10
esatcanmeker
esatcanmeker

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
üçleme için olabilecek en iyi sonlardan birisi. 2. filmde ilk filmin üzerine yarattıkları aşırı yükü iyi kotarmışlar.
bu filmin ardından matrix i üçleme olarak düşünürsek -ki öyle düşünmek lazım, belki adam gibi üçleme sayısının azlığının da etkisiyle sinema tarihinin en 5 üçlemesinden birisi denebilir. evet dedim bile.
gs-cakar
gs-cakar

5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Serinin ilk filmine yetişemese de güzel bir film
nskmourinho
nskmourinho

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
İlk film o kadar mükemmel ki 2 ve 3 ün biraz gölgelenmesi normal.3.film olan revolutions biraz final filmi olması dolayısıyla da hızlı tüketilen bir film.Yani ne ilk filmdeki felsefe var ne ikinci filmdeki aksiyon sadece sona odaklanmanın da bir kaç eksisi oraya çıkmış.Sonu olabilecek en iyi sondu bence bunun dışında mükemmel diyebileceğimiz bir film degil.Seriye genel olarak bakmamız lazımdır bence. film 8.5/10 seri 10/10
sinema
1 ziyaretçi
2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Serinin son filminde İnsanlar ile Makineler savaşıyor. Hep bi Neo - Ajan Smith dövüşme sahnleri bekliyorsunuz bu yüzden filmin sonlarına kadar sabrediyorsunuz, ve o inanılmaz Neonun Smithi durdurma sahnesini seyrediyorsunuz. Güzel filmdi. Fena bitirmemişler filmi...
atakanozruh
atakanozruh

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Matrix efsanesine yakışan bir son olmuş. Önceki iki filmden aşağı kalsa da, seriyi tamamlamak için izlenmesi gerekir. 8/10
ahmetkoca35
ahmetkoca35

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Sadece hareket var.Başka hiç bişey yok.Zaten biri çok tuttu diye çekildi.Ama aksiyon isteyenler için de bire bir
10/8
jamesbond-2
jamesbond-2

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bence en iyi ilk filmdi sonra ikinciydi en sonda buydu buda tabiki çok güzel buradada kurtuluşu izliyoruz ve izlerkende diğerlerinde olduğu gibi keyif alarak ve sıkılmayarak izliyoruz.Bu filmi izlemeyenler varsa öneririm nede olsa Matrix.8/10
erdiizbul
erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
serinin en ıyı fılmı dedım yaa cok gusel
drercantekin
drercantekin

11 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hikayenin sonunu izlerken büyük bir aşk öyküsüne de tanık olacaksınız. Neo ve Trinity arasındaki sevgi gözlerden kaçmamalı. Kararlar,hayat ve kader üzerine büyük bir deneme. Gerçek bir bilim-kurgu şöleni. Öykünün ve birçok şeyin sonu. Birçok kişinin dediği gibi ilk filmin gölgesinde kalmıyor asla. Çok başarılı bir final filmi. Sadece dini propagandalara saplanıp kalmamalı. Çok çeşitli yorumlara açık finalini bir kenara bırakın. Tüm karmaşayı ve bağlantıları da bir kenara bırakın. Bence bu son bölüm sadece şu iki kelimeden oluşan mesajı veriyor : Sevgi Ve Barış..
onderakdag
onderakdag

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Kendime sık sık sormuştum, daha iyi bir final yapılabilir miydi diye, ama yanıtım hayırdır :P Muhteşem bir final, tam da The Matrix adının görkemine yakışır bir final. 9/10