Matrix Revolutions tam bir hayalkırıklığı.Bir filmden çok bir video oyununun animasyon demosunu anımsatıyor.Hatta video oyunlarının demoları bile bu filmden daha güzel ve daha sinemasal.Wachowski kardeşler Matrix1 den sonrasını salladılar zaten.Adamlara dahiyane,süper yönetmenler dedikçe onlar son iki filmle birlikte hem Matrix1 efsanesini mahvettiler hemde rezil oldular.Arşivcilere sesleniyorum sadece Matrix1 i arşivinize katın.Matrix2 belki sıradan bir aksiyon olabilir.Ama Matrix Revolutions da sinemaya dair hiçbirşey yok.
Bu filme nasıl 8.2 verilmiş, inanamıyorum. Matrix gibi bir filme sırf para kazanmak için devam filmleri çekilmesi zaten bir hataydı. Harika bir film, saçmasapan devam filmleriyle katledildi. Bu film de en kötüsü! Neo'yu Allah yapmışlar, yürü ya kulum diyor! Kesinlikle serinin en kötüsü.
arkadaslar matrix i izleyin ama devamlarini izlemeyin o guzel film hafizanizda oyle kalsin cunku devamlari cokk kotu hele ki final.tüm felsefeyi bu kadar basitleştirmek ve yıkmak olamaz.ilk filmin muhtesmliği nerde kaldi.ilk filmden beklediginiz cevaplari bu 2 devam filminde almayin siz hayal gücünüze bırakın cünkü onlar en basit insan beyni gibi düşünmüş.güsel seyler yok mu tabiki var yine aradan secme dialoglar yine muhtesem.