Kağıttan Hayatlar
3,9

Z Türk
Z Türk

4 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Prodüksiyon berbat inanılmaz acemice yapılmış dekor vs, fakir göstermek için saçma sapan dekor yapmışlar 50 tane lamba var evde, lan fakirin evinde bitane ampul olur o da arada bi söner tekrar yanar, neyse işte hint filmi kıvamında dekor olayı
Ad Nand
Ad Nand

19 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Filmin konusu güzel aslında ama, oyuncular gereksiz yerlerde bile sık sık bel altı küfürlerle, seviyeli aile yapımızı etkilemekte! Ailece oturup Türk filmlerini bu yüzden izleyemiyoruz artık!
Aq demek bir marifet değil, seviyesizliktir! Annenin, babanın, çocuklarının yanında, veya toplum içinde söyleyemediğimiz kelimeleri, neden Türk filmlerinde söyletirler anlamıyorum!
Misyonunuz, Türk toplumunun aile terbiyesini ve aile ahlakını tamamen yerle bir etmekse eğer, ki öyle de görüyorum ben şahsen, şu an bozulmuş olan toplumun ahlaki değerleri daha da bozulmasına neden olacaktır!
Seda D.
Seda D.

22 Mart 2021 tarihinde eklendi
Çok yapmacık olmuş hiç beğenmedim son 10 dakikasını dahi izlemedim. Çağatay Ulusoy dan böyle bir film beklemezdim
Aleyna Açıkgöz
Aleyna Açıkgöz

20 Mart 2021 tarihinde eklendi
Zindan adasından alıntı yapılmış. Farkı biri deliler hastanesinde diğeri sokakta,birini annesi[spoiler] sokağa bırakıyor diğerinin karısı çocuklarını öldürüyor
Pubg Mobile Türktür O Pubg Mobile Türktür O
Pubg Mobile Türktür O Pubg Mobile Türktür O

26 Mart 2021 tarihinde eklendi
Filim aslında güzel ama o çocuğun hayal değilde gerçel olup kendi yaşadıklarını onun yaşamamasını sağlasaydı daha güzel bir filim yaparydı. Sonuna kadar gelip çocuğun bir hayal olup kendi çocukluğunu görmesi kırıklık yarattı doğrusu....