Türk filmlerinde böyle yapımlar görmek güzel. Sonu hep aynı olan sıkıcı aşk filmlerimiz yada aklimizla dalga gecen sürekli belaltı komedilerimiz yerine güzel bir film olmuş emeği geçen herkese teşekkürler...
Neden insanların beğenmediğini anlamadığım nadir filmlerden biri. Sinema kültürü zayıf bir insan da değilimdir. İyi bir izleyici olduğumu düşünüyorum. Ve bu filmi inanılmaz beğendim. Sonu ucundan belliydi evet, ama bu durum, sonunda yaşayacağım tadı azaltmadı. Güzel bir kurgu, güzel bir senaryo ve çok güzel oyunculuklar izledim. Ve filmin bitiminden sonra uzun süre ekrana bakakaldım. Bana göre yerli sinemanın çıtasını yükselten, ve dünya standartlarında bir filmdi.
Bu filmi beğenip beğenmemek kesinlikle film ile ilgili olamaz. Tam olarak kişinin kendisiyle ilgili ! Hayatı boyunca kendini psikolojik bir sıkıntı içinde bulmamış, hiç göğsü daralmamış, hiç nefesinin kesildiğini hissetmemiş bir bireyin bu filmden bir şey anlamaması kadar doğal bir şey olamaz. Yorumlarda filmi yarım bıraktığını söyleyip filme bok atan birkaç kişi gördüm ancak şaşırmadım. Filmin sonuna kadar sabır gösteremeyen bir insanın dışardaki bu hayatları, psikolojik vakaları, sıkıntılı yaşamları, görülen halüsinasyonları, acının verdiği yangınları anlaması çok zor. Filmi izlemeden önce kendinizi bir değerlendirin. Hayata dair neler gördüm? Neler yaşadım? Nasıl tecrübelere sahibim? Acının çemberinden hiç değilse birkaç kez geçtim diyor musun? O halde izle dostum senin için harika bir film..
Her zaman zengin hayatların entrikaları hayatlarını ve aşk filimlerinin o zulmünü izleyecek değiliz, bence çok önemli bir konu ele alınmış, kendimiz yaşamadakta yaşanıyor bu hayatlar, kabul ermesekte var, başından sonuna kadar sade ve güzel bir filim oyuncular harika başarılı, seneryo da mükemmel olmuş, dramaya boğulmuş diyenleri anlamadım asıl
Güzel bir drama olmuş. Konusunu beğendim. Güzel bir bakış açısı kağıt toplayan çocuklar için. Duygusal yönünden ziyade daha gerçekçi yönlere evrilse takdire şayan olurdu
Çok iyi.Ozellikle Çağatay Ulusoy' un oyunculuğu mükemmel.Gecmisini arayışı , duygusal yokluğu işlemesi beni bitirdi.Hic sıkılmadan izledim .En sonunda müzikle beraber koptum..Bütün oyuncuları ve A dan Z ye tüm ekibi tebrik ediyorum.Bu tarz filmlerin devamını diliyorum.