Görevimiz Tehlike 3: en yeniler yorumlar - Sayfa 9
Görevimiz Tehlike 3
4,2
oquzum
6 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
filmi bugun seyrettim. ve muhteşemdi. bu film diğer ilk iki bölümü sollamış. çok daha heycanlı cok daha hızlı. filmin ikinci bölümünde jonh woo nun hatasını yüzüne vurmuslar. arşiv için sadece bu bolum yeterlıdır bence.
Aksiyon filmimi seviyorsunuz. Ajanlık filmlerinden mi hoşlanıyorsunuz.Doğru adrestesiniz.Hayatımda seyrettiğin en iyi aksiyon filmlerinden bşrş Görevimiz Tehlike3.Çoğu arkadaş 3leme serilerden çoğunda 3.film kötü olur derler.Ama bu seride tam tersi.Syrettiğim en iyi Görevimiz Tehlike fillmi.Çatılardan atlayışlar.Konvay baskını ve daha bir sürü mükemmel sahne.Filmden çıktığınızda emin olun zevk almış.2 saatiniz heyacanlı ve sıkılmadan geçirmiş olacaksınız. 4. filmi çekilir mi serinin bilemem ama bu film bizi baya oyalayacağı kesin
FiLmi çıktığı gün izLedim.Aksiyon FiLmi SeverLerin KesinLikLe izLemesi gereken 1 fiLm.İLk başLarı biraz sıkıyor ama iLerLeyen dakikaLarda oLucakLarı tahmin edemiyorsunuz.2 yi aratmıyo deniLebiLir.Sanırım 4 de geLicek
Filmi Dün izledim ve vasat bir film olmuş kanatindeyim. Önceki iki filim bundan daha iyiydi, Herhalde yönetmenin acemi olması filmi baya etkilemiş doğrudürüst bir konu yaratamamış.
Bu güne kadarki çevilmiş en güzel devam filmi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Konusu ve efekleri tam bir şölen. Diyebilirim 1 ve 2 den daha iyi. İyi seyirler...
buram buram kalite kokan akıllıca bir film ben en çok bu kaar teknolojinin içerisinde duyguyu alıp alamayacağım sanrısındaydım ama böyle birşey olmadı harika bir film izledim gidin ve hemen izleyin
Devam filmlerinin hep kötü olduğunu söylerler ama bence bu film doğa üstü bir şeydi.Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.Tom Cruise'un performansına değinmicem çünkü her zamanki gibi süperdi,ama Philip Seymour Hoffman bu filmdede performansını çok iyi sergilemiş.Filmin kamera arkasını da izledim ve kesinlikle çekimler için baya çaba sarf edilmiş.Bana kalırsa ses efektleri açısından diyorum ki hazır bu film sinemalardayken bir gidin ve macera aksiyonun ne olduğunu görün...İyi seyirler "Welcome Back Brother=)))"
ben tom cruiseyi sevmem ama serinin 2. filmindeki performansı cok etkileyiciydi günümüz teknolojisiyle bu filmin cok iyi yapıldıgına inanıyorum ben kacırmıyacam sizede tavsiye ederim ama yinede tom cruise yi sevmem
Bu filmleri çok sevemedim ben.Sırtını tom cruise dayamış bir film gene bizi bekliyor.Özellikle bu tarz filmlerde kötü karekterlere önem veririm.Bu fiilmde philip seymour hoffman öne çıkacak anlaşılan.
john woo ya laf atan arkadaşım bu adam belki başyapıt filmlerin yönetmeni değil belki hiçbir zaman bir oscar alamayacak ama bu adam aksiyon filmi çekmeyi biliyor her gün teknolojinin yardımıyla da bir sürü aksiyon filminin çekildiği hong kong sinemasında ki bir çok yönetmenin içinden nasıl sıyrıldı da acaba hollywood da bir çok önemli yapımcının milyonlarca dolarını emanet ettiği bir yönetmen haline geldiadı üstünde aksiyon sineması yani mantık ikinci planda adam öncelikle kamera açılarınıfilme nasıl heyecan katıcağına, insanları nasıl 2 saat boyunca nefes nefese bırakacağını düşünüyor yani çok bilmiş insanlar gibi bütün filmleri izlerken oturup mantıksız şeyleri arayalım bulalım sonra da yönetmene aptal damgası vuralım heralde bu adam filmi çekerken birçok şeyin farkındaydı o noktalara gelipte o kadar aptal olması pek mümkün olmasa gerek tama diyelim ki bir aksiyon filminde mantık dışı hiçbir şey yapmayalım o zaman bu filmin romantik komedilerden farkı ne kalacak acaba ?tamam adam 1 kurşun yedi mi ölsün kimse havada parande atmasın hatta kahramanımız biraz lorksun gerçekçi olacak ya !zaten filmin adı üstünde Görevimiz:İmkansız!..
film bence 2005 in sonbaharında türkiye ye gelecek. daha amerika da gösterim tarihi 29 haziran 2005 diye kesinlik kazanmış ve çekimleride bitmiş. e ben daha ne diyim... belki daha geç izlicez..:( kötü haber ama bi an önce izlemek için sıbırsızlanıyorum.
iyde bupuan davası nerden çıktı...yani niye hemen zart zurt cart curt puan verilyo anlamıyorum o zaman bende gıcık olduğum bi oyuncunun filmini izlemeden lap diye yapıştrayım biri olur mu...???olmaz o nedenle bence hemen puan vermek anlamsız...!!!