görevimiz tehlike 3 sıkılmadan zevkle izlenecek bir film ama senaryo açısından zayıf gibi tatminsizlik bıraktı ben de ama aksiyon sahneleri çok iyi köprü sahnesi gökdelenden sallanma sahnesi özellikle iyidi sonu ço zayıf kalmış ve hele en son telefonla kosusturması kime matrix i hatırlamattı acaba..ve artık bu yüz değiştiren maske de sıktı gibi farklılık istiyoruzzzzzzzz.....en iyisi 1 ben ce 10 üzerinde 7
artık 2005 gelmiş ve görsel efektler tavana vurmus yüz maskeleri belli olmuyo yanlarda cizikler yok hersey gelişmiş buna paralel olarak ta konu gelişmiş ben sinemada izledim ve cok begendim benim için diger serilerden bi farkı yok kesinlikle cok sürükleyici ve her an action kokan bir yapıt ...
bence en iiyi göremizin tehlike. kötü adam philip seymour hoffman inanılmaz bi oyuncu bi kez daha bittim o adama aksiyon heyecan dolu en başta daha kaliteli
etkileyici hikayesi filmi izlenmeye değer kılıyor.. Tom Cruise performansının doruğunda oldukça hareketli bir film..macera tutkunları mutlaka izleyin..
Yorum yazan arkadaşlardan biri John Woo’nunkinden sonra MI 3’ün sönük kaldığından bahsetmiş :)) Ama bana göre tam tersi.Filmi izlerken MI 2’den kalan hayal kırıklığının vermiş olduğu temkinle oturdum başına.Ama film ilerledikçe önyargım çöktü diyebilirim.MI 2’nin pasını sildi şahsen benim kafamda.Beğendim ve izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum...
Bence de serinin en iyi filmi.Üstelik,abartı olsa da,diğer filmlerde ki gibi bir saçmalama kesinlikle yok.Özellikle aksiyon filmi sevenler bence bayılacaktır.Çünkü filmde tempo neredeyse hiç düşmüyor.Konu da oldukça iyi bana göre.Fimde çok iyi sürprizler de var.Herşeyiyle başarılı bir film olmuş.İzlenilmesi gerek.