Görevimiz Tehlike 3
4,2

re-don-do
re-don-do

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
süper bi film di. gerçekten süper bi aksiyon. herkezs izlemeli. filmin en kötü yanı tom cruiseyi. ee yaşlanmış adam yani.
Murat Keskin
Murat Keskin

29 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel hazırlanmış bir film.....Heyecanla izlenebilecek güzel bir film........
gemwk88
gemwk88

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten muhteşem bir film tekrar tekrar izlenebilecek ender filmlerden mükemmel..
hamudcan
hamudcan

26 Aralık 2006 tarihinde eklendi
aksiyon sevenler için tam tavsiye edilecek bir film. Zevkle iledim ama konu biraz hızlı işlenmiş,tekrar ve tekrar sıkılmadan izlenebilir.En önemlisi zamanın ne kadar değerli olduğunu vurgulaması; iki dakika, bir dakika v.s.
careem
careem

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Serinin en güzel filmi. İçinde en baba aksiyon, en baba oyunculuk, adrenalinin had safhada olduğu izlerken müthiş keyif alacağınız bir film. "Adamlar hakikaten yapmışlar" diyebileceğiniz güzellikte bir film. Beklentilerinizi boşa çıkarmaz. Bundan emin olabilirsiniz.
9/10
boldheart
boldheart

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Gayet başarılı bir film Tom Cruise hala büyüleyici ben beğendim tavsiye ederim izlenmeye değer film diyebileceğimiz bir film...
spiderwith2legs
spiderwith2legs

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Nadir olarak izlediğim be beğendim aksiyon filmleri arasına girdi! ;Tom Cruise ve Philip Seymour Hoffman oyunculukları ön planda. Mutlaka seyredin, pişman olmayacaksınız ;)
acungio
acungio

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Yorumlara bakınca etkilenmemek elde değiL..
Ama ben bu filmi serinin en iyi filmi olarak gördüm..buda demek oluyor kii zevkler ve renkler gerçekten tartışılmıyor..bazı abartılar vardı ama 2. filmden sonra filmi toparlamayı başarmışlar bence..Tekrar söylüyorum bazı sahneler abartıydı ama müthiş sahneler de vardı..eğlenceli , hızlı ve bir o kadar da tom cruise aktörlüğünün tartışılmaz başarısı söz konusu...Filmi 2 kez seyrettim belki de bazı sahneler kafama yatmaya başladı ondan daha çok beğendim..Yine de izlemeyenlere kaçırmayın derim 9/10
gaffur030685
gaffur030685

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle aksiyon sevenlerin izlemesi gereken bir yapım.kurgu olarak ilk iki filme benzemesine ragmen heyecanın hiç eksilmedigi bir film.izleyin....
omermrb
omermrb

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
1-2 derken 3. de geldi.bana göre diğerlerine göre biraz sıkıcıydı.acaba diğerlerine alıştıkta onun için mi diye düşünmemek elde değil.
wildmor
wildmor

6 Ekim 2006 tarihinde eklendi
bence diğer ikisi kadar performansı düşmeyen film.hatta daha aksiyon.daha heyecan.filmdeki efektlerde çok güzel.bence tam bir göz zevki.
erentos
erentos

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
gerçekten iyi bir aksiyon filmi olmuş.tom cruise zaten mükemmel bir yuncu ve hakkını vererek oynamış gerçekten.izlenilebilecek türde bir film..:D
dawson-creek7
dawson-creek7

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bi kere herşeyden önce tom cruise yürekten alkışlıyorum nedenmi çünkühiç bi sahnede dubler kullanmamış bunu zaten okumuştum ama bu kadarını beklemiyodum....özellikle gökdelen sahnesi feci bişeydi adam aldıgı paranın hakkını wermiş nasıl atladı o gökdelenden helal olsun...şimdi söleyenler olur yok tom deildi filan gibi ama IMdb göz atarsanız dogru oldugunu görürsünüz...ben cok begendim aksiyon her ögesi wardı ayrıca görevimiz teklike adındanda belliki aksiyon olması gerekenler filmde fazlasıyla war ama bi arkadaşlar kısacası gözünüz aksiyon istiosa hemde öle böle deil tam kıwamında bi istiosa işte sizi film...;)
iznail
iznail

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
digerlerine gore biraz dah hafif gibi ama genede izlerken keyif aldım. parama deydi :D
duygu-1993
duygu-1993

28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
aksiyon filmi budur derim ben!hatta serinin en güzel filmiydi.filmi o harika ses efektleriyle sinemada izlediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.mutlaka izlenmesi gereken bir film.!!!