ncinarli
3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bence de serinin en iyi filmi.Üstelik,abartı olsa da,diğer filmlerde ki gibi bir saçmalama kesinlikle yok.Özellikle aksiyon filmi sevenler bence bayılacaktır.Çünkü filmde tempo neredeyse hiç düşmüyor.Konu da oldukça iyi bana göre.Fimde çok iyi sürprizler de var.Herşeyiyle başarılı bir film olmuş.İzlenilmesi gerek.
Kesinlikle film'in puanı 10 olmalıydı... ama 8 de kalmış... Bence İzlemeyen çok fazla sinemasever var. çünkü ikinci filmden sonra çok önyargıyla yaklaşmış olabilirler filme. Ama Harika olmuş.... Gerçekten Çok beğendiğim. İzlediğim En iyi 4 filmden birisi....
film bence 2005 in sonbaharında türkiye ye gelecek. daha amerika da gösterim tarihi 29 haziran 2005 diye kesinlik kazanmış ve çekimleride bitmiş. e ben daha ne diyim... belki daha geç izlicez..:( kötü haber ama bi an önce izlemek için sıbırsızlanıyorum.
Filmi Dün izledim ve vasat bir film olmuş kanatindeyim. Önceki iki filim bundan daha iyiydi, Herhalde yönetmenin acemi olması filmi baya etkilemiş doğrudürüst bir konu yaratamamış.
FiLmi çıktığı gün izLedim.Aksiyon FiLmi SeverLerin KesinLikLe izLemesi gereken 1 fiLm.İLk başLarı biraz sıkıyor ama iLerLeyen dakikaLarda oLucakLarı tahmin edemiyorsunuz.2 yi aratmıyo deniLebiLir.Sanırım 4 de geLicek