Alper K.
10 Ekim 2005 tarihinde eklendi
böyle saçma sapan ve sırf adrenalini yükseltmek için yapılan bir filmin nasıl olurda not ortalaması 7.5 olur bence bunun yarısını bile haketmiyor.gerksiz şiddet,gereksiz drama ve çok kötü senaryo,çok kötü oyunculuklar ve de berbat bir yönetim.filmde sadece takeshi kitano ve hikaye iyiydi.ilk defa büyük umutlarla izlediğim bir filmi bu kadar kötü buluyorum bunun sebebide not ortalamasının 7.5 olmasıydı.
öncelikle filmin afişine baktığımda süper bir film dedim fakat seyrederken çok şaşırdım yani beklediğim gibi çıkmadı garip bir film zaten salondaki izleyicilerde bazı yerlerde güldü ama adamların amacı güldürmek değildi sanırım.filmin ilk15-20 dakikası güzeldi ama öğrencileri dışarıya bıraktıklarında o güzellik yavaş yavaş kaybolmaya başladı.herkes birbirine aşkını itiraf ediyo.olmayacak yerlerde.daha sonra o zevk için oyuna katılan şahısda otomatik silahla en fazla 5 metre yakınında bulunan şahısa ateş ediyo ama nası oluyo o kurban durmundaki şahıs kaçıyo atlıyo zıplıyo falan.ayrıca filmin sonunda psikopat öğretmen o kadar mermiyi yedikten sonra ayağa kalkmazmı orda koptum adam hiç bişey olmamış gibi telefonla konuşuyo birde.bana göre son zamanlarda izlediğim en kötü film.