Ölüm Oyunu

potasyum
potasyum

20 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeden önce The Comdemned filmini izlemiştim,ve baya beğenmiştim.Bu filmi izledikten sonra The Comdemned in bu filmin değişik bir kopyası olduğunu anladım.
Ugur Tazegül
Ugur Tazegül

20 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Ölüm Oyunu, daha önce Takashi Miike'nin vahşi ve duygusal başyapıtlarını (Katil İchi ve Prova gibi) sevenler için birebir bir film. Aslında filme giderken belki de çok fazla beklentim olduğu için bu filme "başyapıt" diyemiyorum, ama belki de bunu hakediyor. Takeshi Kitano'nun harika oyunculuğuna belki diğer oyuncular eşlik edebilseydi. Hayır kesinlikle kötü değil ancak görkemli de diyemiyorum ne yazık ki. Bunun dışında lisedeki sınıf arkadaşlarının yaşamak için nasıl bir anda birbirlerini öldürmek zorunda kaldıklarını görmek, beni kendi lise arkadaşlarıma bunu yapabilir miydim diye düşünmeye itti. İnsanların yaşamak için neler yapabileceğini görmek. ilginç bir deneyimdi. Japonya'nın geleneksel toplum yapısının globalleşen dünya karşısında ne yaptığına dönüp bakmak istemiş gibi geliyor yönetmen. Filmin müzikleri gerçekten güzel, özellikle şiddet sahnelerinde kullanılan klasik müziklerin yarattığı çelişki söz konusu sahnelere çok şey katmış. Mutlaka izleyin, Japon sinemasını sevenler
tugruldonmez
tugruldonmez

23 Aralık 2003 tarihinde eklendi
Bu filmde dikkatinizi cekti mi ama filmin sonunda bir sahnede ogretmen vuruluyor ve dusuyor siz oldugunu sandiginiz anda calan cep telefonununa yanit veriyor karisiyla konustuktan sonra bu kez gercekten oluyor:) boyle birsey var mi ya? :) yani dunyayi kurtaran adamla ayni ayarda absurd sahneler iceriyor ama herseye ragmen kacirmayin ozellikle siddet dolu sahneler seviyorsaniz( gerci bence hicte abartildigi kadar siddet yoktu hatta olumlerin cogu cok siradandi)
süpernova-2
süpernova-2

6 Kasım 2004 tarihinde eklendi
yıllardır beraber olduğunuz arkadaşlarınızın bir gün sizi öldürmek isteyeceği hiç aklınıza gelir mi.bu filmi izlerseniz aklınıza gelir.42 kişilik bir sınıf japon hükümeti tarafından bir adaya gönderiliyor.görev çok basit.herkes birbirini öldürecek.sonuçta sadece bir kişi kalacak ve krtulacak.göreve karşı gelen olursa yine öldürülecek.sonuçta öğrencilerin yapması gereken iki şey var.ya kendilerini öldürecekler ya da arkadaşlarını.işte filmin böyle ilginç bir konusu var.bu katliama kızamıyorsunuz.hatta öğrencilerin yaptıklarını haklı buluyorsunuz.sonuçta yaşamak istiyorlarsa başkalarını öldürecekler.köşeye sıkışan bir kedinin yaptığı gibi.sonuç olarak ölüm oyunu bazı eleştirmenlerce beğenilmese de bana göre içinde düşündürücü bir çok şey barındıran ilginç bir film.benden tavsiye.mutlaka izleyin.
Ilknur K
Ilknur K

19 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Şimdi size söyleyeceklerim ilginç gelebilir ama bu film madem insanların hayatlarının ne kadar önemli olduğunu ve bunun için gereksiz saygısızlıkları yapmamayı öğretiyor ve madem bu film 2000 yapımı o halde testere nin kousu azda olsa bu filmden çalıntı. Tabiki testereyi daha farklı işlemişler. ama eminim bu film testereye ilham kaynağı olmuştur. 10/9
walkabout-2
walkabout-2

9 Ekim 2003 tarihinde eklendi
süper... japon toplumuyla ilgili çarpıcı bir yansıtma olması dışında, son derece eğlenceli bir film. kaçırmayın...
naked-soul
naked-soul

4 Eylül 2004 tarihinde eklendi
gerilim ve vahşeti seven tüm izleyicilere tavsiye ederim çok kışkırtıcı ve heyecan verici bir film
widmark-2
widmark-2

6 Aralık 2006 tarihinde eklendi
kesinlikle önemli bir film eşini göremeyeceğimiz bir senaryo ve önümüze sunulan nefis bir şölen ayrıca takeshi kitano dışındaki oyuncularda iyi oynamışlar
reedsternberg
reedsternberg

14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
izlediğim japon filmlerinden en güzeli diyebilirim.ölüm sahneleri,arkadaşların birbirine düşürtülmesi...çok farklı olmuş
denz-2
denz-2

26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
fena gitmiyordu ama sonunu beğenmedim..
clubber80
clubber80

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
süper film ama türkçe dublaj bulamadım lınk varsa msj lutfen
aysenurates
aysenurates

1 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
baya iyiydi yaaa...
werlol
werlol

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Kendine has bir dünya görüşü sahibi, hatta bir eleştiri. Tv'de izlenilen 'eleme' yarışmalarının mantığı da insanları birbirine kırdırmak değil mi?
dunyazat
dunyazat

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
japonlardan yine etkileyici bir senaryo. açıkçası işlenmesi pek etkileyici değil. beat takeshinin ifadesiz yüzü ve konuşanlara nesne fırlatması ile bana lisedeki "roket ayhan" lakaplı hocamı hatırlattı. doğal oynamamış diyenlere cevabım birincisi ama böyle insanlar da var ikincisi bu adamın tarzı bu. japon filmlerinde görsellik hiç bir zaman iyi olmamıştır. eğer izlediğiniz film japon malı ise bunu göze alacaksınız ne yazık ki. yalnız öldürmeden önceki diyaloglara biraz daha ağılık verilmeli biraz daha psikolojik bir yaklaşım sergilenmeliydi bence. görsellik yoksa bu olmalı. her şeye rağmen senaryo ile kurtaran film güzel. ayrıca japonya da 12 cilt manga ve 2 cilt roman olarak raflar. türkiyeye de bekliyoruz
moncinora
moncinora

27 Ekim 2003 tarihinde eklendi
ankaradaki sinema şirketlerinin ruh halini biri bana anlatabilir mi?neden kaliteli yapımlar istanbuldan sonra hgeliyo ankaraya.aynı anda gösterime sokulamıyor mu?Battle Royale neden bu kadar geç kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııı?
neden?deliricem yaaa