Fikir güzel fakat daha iyi sahnelendirilebilirdi. Bilimden bahsedilen filmde birkaç teori de kullanılabilirdi. Milyonlarca yıl önce tam bir insan figürü hatta figürleri olması da ayrı bir çelişkiydi. Ortalama.
Filme 10/02 tarihinde gittim , açıkçası beklentilerimi aman aman karşılamadı filmde 4-5 dinazor var onda da çok haraketliler biz izleyiciler olarak dinazoru inceleme fırsatı bile bulamadık + Filmin sonunu baglayamamislar
Konusu güzel ancak bunu beyaz perdeye pek başarılı bir şekilde yansıtamamışlar. 3-4 kişi ile film çekmişler ancak konusu itibarı ile film boyu sadece iki kişi üzerine yoğunlaşıyor ve bence bunda bir problem yok. Düşük bütçe ile bunu yapmaları bile yeterli seviye onun dışında, kurgu ve senaryo biraz daha iyi olsa ve ekip de biraz daha iyi iş çıkarsaydı o zaman belki ahım şahım bir yapım olmuş denilebilirdi. Beklentim biraz fazla yüksek olduğu için böyle bir hâle düştüm ama bu şekilde ancak orta seyirlik puan alır benden.