Harika bir film izlerken çok duygulu anlar yaşadım eğer dram film sevipte bu filmin sonunda ağlamayan varsa bana msj çeksin çünkü filmi anlamamıştır.Anlatacak şey bulamıyorum dram sevenler kesin izleyin bana hak vereceksiniz pişman olmayacaksınız.
Arkadaşlar beklemeyin boşuna!daha önce de yazmıştım,Film gelmeyecek Türkiye’ye.Oscar’da iş çıkmayınca filmden,Türkiye’de gösteriminden 'kesinlikle' vazgeçildi.Bulduğunuz ilk yolla,seyretmeye bakın!yapacak pek bişey yok.film harika!
hakkaten güzel film ya.forrest gump ı seviyosanız eger bu filmide seversiniz..bu film bana forrest gump ı hatırlattı.ayrıca ewan mcgregor harbi oynamıs be abi...:D
Her insanın sevemeyeceği, bana göre mükemmel bir film. İnsanların yorumlarına bakarak hareket eden arkadaşlara sesleniyorum: ben yorum okurken filme iyi puan veren arkadaşın yaptığı diğer yorumlara bakıyorum. Benim zevkimle uyuşan yorumlarsa güvenerek izliyorum. Sizde böyle yaparsanız yorumlara kanmadan kendinize göre iyi filmler bulabilirsiniz.
Bugüne kadar izlediğim en mükemmel, en içten, en duygusal film. İzlerken hep bir gülümseme beliriyor içinizde. Edward Bloom hepimizin hayalinde olanları, gerçeğe dönüştürebilen bir adam. Oğluna anlattığı masalsı olaylarıyla, herkese bir hayat dersi veriyor sanki. Baştan sona bir duygu seli. Sımsıcak, sizi içine çeken bir film. 10/10
başyapıt diyenler hiç başyapıt görmemiş bence.Baştan sona masal gibi bi film.Nasıl bu kadar puan alıyo anlamadım.Vasat bi film bence bu puanı kesinlikle haketmez.Bütün film boyunca adam masal anlatıyo sanki.