koktenersen
29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film. Tim Burton yine kendi tarzını konuşturmuş. Masalsı anlatımıyla izleyeni içine çekiyor. Filmi izlerken bir çok duyguya kapılıyorsunuz.
Filmin sonunda içinde bulundugum durumu "gozume toz kacti galiba diyerek" ebeveynlerimden birine mecburen aciklamak zorunda kalmistim. eminim ki tim burton bu filmi kendisi gibi hayalleri pesinde kosanlara ve onlari hic bir zaman anlayamayanlara ithaf etmisti.
tim burtonun bir beter böceğine hayran kalmıştım şimdi de big fishine hayran kaldım filmin beyinlerde bıraktığı tat çok mutluluk vericiydi ewan mcgregor da oyuncuşuğuyla filme hakkını vermiş hayatın buğulu camdan görünümünü izlediğimi var saydım bu filmde...
Güzel bir Tim Burton filmidir. en sevdiğim Tim Burton filmi olmasa da en sevdiklerimden. Her zamanki gibi o masalsı tadı var. Albert Finney çok iyi oynamış. Helena Bonham Carter da filme harika bir renk katmış. Tim Burton hayranıysanız filmi kesinlikle beğenirsiniz. Edward Makasel kadar sevmesem de güzeldi.spoiler: Edward Bloom'un öldüğü sahne çok hüzünlüydü. Ailecek izleyebilirsiniz.
biraz önce izledim,harika bi film.. tam bir masal alemi yaratılmış.. geçmişle şimdiki zaman müthiş bi uyum içinde bütünleşmiş. o kadar sürükleyici ki sıkılmaya vakit kalmıyor. en güzel bölümü ise tahmin edileceği gibi finali.. sanırım sinemalarımıza gelmicekmiş (allatki msja göre) eğer böylseyse mutlaka dvdsini bulup izleyin, pişman olmazsınız..
Tim Burton yine hayalgücü dünyasının kapılarını sonuna kadar açmış. Ewan McGregor her zamanki gibi yine çok iyi. Filmi bir kategoriye koymak çok zor. Dram-Fantastik arası diyebiliriz belki. Ama güzel bir film olduğu kesin.
filme genel bakacak olursak mükemmel değil,çarpıcı değil.ama beni çok etkiledi.filmi izlediğim iki saat çok güzeldi ve kesinlikle bu filme bir şans verin ve izleyin.çok saçma ve çok güzel.
Filmin tanımında,film türü Dram olarak yazılmış.Filmi bu eksende alıp izledim,ve tabiki bu tarz filmlerden anlamadığım için bıraktım.Filmin türünü değiştirin,fantastik masal yazınki ne izlediğimizi anlayalım!!!
RustyJames, Burton'ın sapıtıyor dediğin filmlerine bir baksana, benim en beğendiğim filmlerinden ikisi de. Mars Attacks, süper matrak bir komediydi, Sleepy Hollow zaten bir yeniden çevrim ve eskisini izledim, Burton'ın elinin değdiği çok belliydi 99'daki Burton versiyonunda.
Sen güven, Burton'dan kötü iş çıkmaz, en iyi yaptığı şey masal anlatmak olan bir adamın anlattığı masal nasıl kötü olur ki?