Büyük Balık

yigityasa
yigityasa

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Valla methedildiği kadar oldugunu sanmıyorum yani tam beklediğim kadar sürükleyici çıkmadı.ama güzel ve izlenebilir bir film tabi.İnsanı garip bi şekilde kendine bağlayan havası vardı.8/10
mangali
mangali

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Lütfen sizden tek istediğim hayalgücünü kaybetmiş insanlar bu filmi seyretmesin.Onların bu filmden keşfedebilecek bir şeyleri yok.Tim Burton klasiği 10/10
yigitt87
yigitt87

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
film kesinlikle mükemmel.Kesinlikle izleyin.insanı alıp başka diyarlara götürüyo,değişik duygular yaşatıyo.müthiş akıcı,eglenceli vakit geçireceğiniz,karakterlerin ve işlenişin müthiş oldugu bir film.senaryoda cok özgün ve güzel. 10/10
harerd9
harerd9

12 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Masal gibi,rüya gibi bir film.Kendinizi Tim Burtonun sihirli ve sevimli yalanlarla,hayal ürünleriyle dolu macerasında dolaşırken bulacaksınız ve bir bakacaksınızki hepsi gerçek..10/10
medjai78
medjai78

8 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
masalsı bir hikaye . müthiş bir film. oyunculuktan ödün verilmiş. ama oda biraz. tim burton a hayran olmamak elde değil.
beyazyelkenli
beyazyelkenli

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdir.başladığı sırada sıradan bir film zannediyorsunuz ama dakikalar ilerlemeye başlayınca, 'bir dakika yahu, ne oluyor? herşey birden farklılaştı' gibi hisse kapılıp, sonra da 'iyi ki seyretmişim' diyorsunuz.tavsiye ederim.
ttdarkness
ttdarkness

25 Aralık 2004 tarihinde eklendi
İşte film diye buna derim. ve martin mystere kankamın dediği gibi masil diye de buna derim. Tim Burton bir kez daha masal anlatmada ne kadar usta olduüunu gösteriyor. V eoyunculuklara bir bakın. Filmde öyle döktüren bir Ewan McGregor var ki bir kez daha hayran olmamak imkansız bu adama. Çizgi filmden çıkmış masum suratıyla cesaretli bir insanın neşesini ve de hayatına kattığı sıkıntıyı izlerken büyüleneceksiniz. Tabi bu filme saçma diyen tahtalar da olacaktır. Bu sitenin heryerinde cirit atıyolar. Ne bilim bi anket olsun. Anketi geçemeyen üye olamasın siteye. Bence yeterince demokratik. Böylece biz de boş yazıları yoruımları okumak zorunda kalmayız. Neyse ne diyodum. İzleyin bayılacaksınız.
aozbek34
aozbek34

15 Eylül 2003 tarihinde eklendi
tim burton kadar hayal gücü geniş bir yönetmen yoktur. Bugüne kadar olağanüstü filmler yaptı. Bu filmde kötü olacağını sanmıyorum .
robo-tech
robo-tech

10 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Bu filmi sinemada izlemek için sabrediyorum. Ama bir insanında sabrı bu kadar sınanmazki. Bizim şu dağıtımcı şirketlerden bıktım artık hatta bıkmayı bıraktım....
serverdigar
serverdigar

15 Aralık 2005 tarihinde eklendi
harika bir film ölmeden önce asıl bu filmi görmeli.filmin sonundaki müzik çok nefisti.ayrıca bi senayo bu kadar mükemmel olabilir ancak.inşallah bi timburton da bizden çıkar.ayrıca alison lohman çok güzel bi kadın.her erkeğin hayali olan masum bir güzelliğe sahip ve bunu sinemeda gayet iyi kullanıyor.
evrenerarslan
evrenerarslan

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film çok etkileyici..
unutamayacaksınız..
filmin sonu çok çarpıcı.. gerçekten duygulanıyosunuz ister istemez..
9/10
utkuberktas
utkuberktas

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
"Tim Burton" bu adamın tarzı gerçekten inanılmaz. Güzel dersler veren bu filmi kaçırmayın. İnanın her karesine değecek.
lonly79
lonly79

16 Kasım 2004 tarihinde eklendi
süperrrr ne diyebilirimki herşey var bana forest gump ı hatırlattı ..hayatı çılgın yaşayanların filmi bence hiç kaçırmayın
mustafaeurfali
mustafaeurfali

20 Eylül 2004 tarihinde eklendi
Çok şükür VCD ve DVD'si çıktı. Böyle güzel bir film neden sinemada oynamaz anlamıyorum...
Ismail T.
Ismail T.

21 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tim Burton dan beklenen bir film.eglenceli ve fantastik bir film.